Ankkurit uusii pelinjohtonsa

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkurit tiedotti keskiviikkoaamuna, että seuran miesten Superpesis-joukkueen pelinjohto vaihtuu.

Seuran mukaan ykköspelinjohtaja Jari Mäkelä ja kakkospelinjohtaja Jouni Oja-Lipasti tekivät valtavan määrän hyvää työtä seuran eteen. Mutta se, miksi työ ei tuottanut joukkueelle sarjapisteitä, jäi seurajohdolle epäselväksi.
– Tämän vuoksi olemme jutelleet Mäkelän ja Oja-Lipastin kanssa ja pelinjohto päätyi antamaan tilaa seuraajille, kerrotaan seuran tiedotteessa.

MAINOS

Ankkurit on tällä hetkellä sarjassa peränpitäjän paikalla. 11 pelatusta ottelusta on onnistuttu kairaamaan kuusi pistettä, juoksueron ollessa 47–118.

Runkosarjassa on jäljellä vielä 19 kierrosta, joten uusilla tuulilla on seuran tiedotteen mukaan aikaa saada Ankkurit ylös. Uusi pelinjohto julkistetaan piakkoin ja se on tulessa jo ensi lauantaina, kun Ankkurit kohtaa Kitrolla Sotkamon Jymyn.

Ankkurit vaihtoi pelinjohtoa myös viime kaudella kesäkuussa, kun Risto Ojanperä korvasi ykköspelinjohtajana toimineen Ismo Ankkurin. Ankkuri ja joukkueen aikaisempi kakkospelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen jatkoivat kuitenkin Superpesis-joukkueen pelinjohtotiimissä. Viime kauden päätteeksi sinikeltaiset onnistuivat uusimaan sarjapaikkansa Superpesis-karsintojen kautta.

Virpi Poikelin

Sasu Iivarisen ja kumppaneiden kausi ei ole lähtenyt lentoon toivotulla tavalla. Ankkurit tiedotti keskiviikkoaamuna vaihtavansa miesten Superpesis-joukkueen pelinjohtokaksikkoa.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärvellä keskusteltiin paloaseman rakennusurakasta
Seuraava artikkeliKuusela ylitti MM-rajan