Kuusela kahdeksas Kuortaneella

Mainos[adrotate banner="3"]

Kuortaneen Kuntoa edustava Toni Kuusela sijoittui miesten keihäänheitossa kahdeksanneksi juhannuspäivänä käydyissä Kuortane Gamesissa. Tulostasoltaan ailahtelevan keihäskisan voitti virolainen Magnus Kirt, joka heitti kisan toisella kierroksella 90,61. Kisan kakkonen, IF Raseborgin Oliver Helander ylsi kauden parhaaseensa tuloksella 86,93. Hän heitti vain kolmella ensimmäisellä kierroksella. Kisan kolmas oli Saksan Andreas Hofmann tuloksella 82,82. Taiwanin Chao-Sun Chen jäi Hofmannista 45 sentin päähän.

Kuusela avasi kisan heittämällä 78,88. Kotikentällään kisanneen Kuuselan paras tulos, 79,28, syntyi kisan toisella kierroksella. Vimpeliläislähtöisen heittäjän tuloslistaan merkittiin neljä yliastuttua heittoa.

MAINOS

Miesten keihäskisaan osallistui kymmenen heittäjää. Kisassa 80 metrin rajan puhkaisivat Helanderin, Hofmannin ja Chenin lisäksi myös viidenneksi sijoittunut ja kauden parhaaseensa yltänyt Ruotsin Kim Amb (82,16), Trinidad ja Tobagon olympiavoittaja Keshorn Walcott (81,99) ja Saksaa edustava olympiavoittaja ja euroopanmestari Thomas Röhler (80,24). Röhlerin henkilökohtainen ennätys on niinkin kova kuin 93,90.

Pielaveden Sammon olympiahopeamitalisti ja euroopanmestari Antti Ruuskanen avasi kautensa viime sunnuntaina ja heitti kauden kotimaiseksi kärkitulokseksi 85,15. Ruuskanen ei kilpaillut lauantaina Kuortaneella, mutta on sunnuntaina mukana järjestyksessään 83. Saarijärven juhannuskisoissa.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliPesis kokosi juhannuksenviettäjiä Saarikentälle
Seuraava artikkeliPelastusliivien tarkastus ja huolto tärkeää