Mikkolanaho jätti Ankkurit

94
Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkureiden omiin kasvatteihin lukeutuva Sami Mikkolanaho ei jatka Ankkureiden Superpesis-joukkueen riveissä. Pelaajan ja seuran välinen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä sopijaosapuolten kanssa.

Ankkureiden Superpesis-joukkueen pelinjohtaja Risto Ojanperä kertoo, että kun pelinjohtokaksikko Ojanperä–Tuomas Tallbacka sai tiedon Mikkolanahon lopettamisaikeista, kaksikko pyysi häntä vielä harkitsemaan asiaa tarkkaan. Ojanperä kertoo, että asia on käsitelty joukkueen sisällä.
– Jatkamme yhdellä lyöjäjokerilla, kertoo Ojanperä.

MAINOS

Ankkureilla on torstai-iltana kotiottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan. Tahko on pelannut pirteästi ja on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Ankkurit lähtee pistejahtiin sarjan 14. sijalta, pisteitä 14 pelatusta ottelusta on kertynyt kahdeksan.

28-vuotias Mikkolanaho ehti pelata kuluvalla kaudella 12 ottelussa, joissa hän löi 14 ja toi yhden juoksun. Superpesis-urallaan hän on pelannut kaikkiaan 162 runkosarjan ottelua, joissa on lyönyt 7+294=301 juoksua. Ylemmät ja alemmat pudotuspelit ja karsintasarjan ottelut mukaan lukien hänen Superpesis-ottelujensa määrä on 187, joissa hän on lyönyt kaikkiaan 9+339=348 juoksua. Tuotujen juoksujen sarake osoittaa 52:ta. Kärkilyöntejä hän on nakutellut pääsarjatasolla 600. Hän debytoi Ankkureiden suomensarjajoukkueessa vuonna 2006 ja Ykköspesis-joukkueessa 2007 ja Superpesis-joukkueessa kaudella 2013.

Virpi Poikelin

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa