Leikkimielistä kisailua kesäsoinilaisten illassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Kesäsoinilaisten iltaa vietettiin torstai-iltana Yhteistalolla ja urheilukentällä. Aluksi nautittiin lohikeittoa ja kunnanjohtaja Juha Viitasaari loi ajankohtaiskatsauksen kunnan tilanteesta. Esille tulivat toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut, hyvät liikunta- ja patikointimahdollisuudet sekä tehokas kierrätysjärjestelmä. Paikalla esittäytyi kunnan virkamiehiä eri sektoreilta. Kruunuhäätanssijat pistivät jalalla koreasti mainostaen samalla tulevia kruunuhäitä. Esityksen jälkeen kisailtiin kentällä ennen kahvittelua.

Miesten saappaanheiton mestariksi heitti Jari Åkerman 20,29 m. Seuraavat sijat menivät Yrjö Honkolalle ja Hannu Räisäselle. Naisten saappaanheiton kärki oli Lottamari Uurasmaa, Arja Kuhmonen ja Marja-Leena Uurasmaa. Kentällä heitettiin myös tikkaa, frisbeegolfia ja tarkkuutta ketjuilla.
Loistavat puitteet mökkeilylle

MAINOS

Toimivat palvelut

Ritva ja Seppo Sauramäellä on ollut mökki Riuttosen rannalla jo 37 vuotta. Seppo on syntyisin Soinista ja Ritva Kerimäeltä. Nykyisin he asuvat Seinäjoella.
– Mökkeilemme talviasuttavalla mökillä useita kuukausia vuodessa. Nykyään eläkkeellä ollessa voi kulua lähes puolet vuodesta mökillä. Täällä on mukava liikkua puhtaassa luonnossa niin hiihtäen, kävellen kuin pyöräillenkin, kertoo Seppo Sauramäki.

 

Seppo Sauramäki kokeilee taitojaan ketjunheitossa. Ritva-vaimo ja kunnanjohtaja Juha Viitasaari seuraa onnistumista.

 

Ritva nauttii lukemisesta ja puutarhahommista.
– Soinissa on tosi hyvätasoinen kirjasto, missä on palvelualtista henkilökuntaa. Isommassa kaupungissakaan ei ole näin hyvää kuin täällä, hehkuttaa Ritva.

Sauramäet kehuvat, että Soinista löytyy kaikki tarvittava palvelu ja se myös pelaa.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliVain vähän levähavaintoja pohjalaismaakunnissa
Seuraava artikkeliPeräkonttikirppis ja rento yhdessäolo vetivät väkeä Lakikselle