0.3 C
perjantai 26.4.2024

LaVen ottelijoille menestystä alue- ja piirinmestaruusotteluista

Kauhavalla taisteltiin viikonloppuna otteluiden alue- ja piirinmestaruuksista.

Lappajärven Veikkojen Tarmo Savola voitti M19-sarjassa 10-ottelun pisteillä 6761. Erityisesti 100 metrin sileä, 110 metrin aidat ja pituus sujuivat Tarmolta hienosti.

Junioriottelijoista Veikoilta mukana olivat Petra Väkeväinen (T15), Janna-Juulia Mäenpää (T13) ja Emma Latvala (T11). Tuulinen sää antoi lisähaasteen tyttöjen hyppy- ja juoksulajeihin.

Petran pistesaldona oli 1767 pistettä ja piirinmestaruuspronssi T15-sarjassa. Janna-Juulia Mäenpää kokeili ottelua monen vuoden jälkeen ja onnistui mukavasti saldonaan 1558 pistettä, joka on samalla niukasti LaVen 4-otteluennätys.

T13-sarjassa Janna-Juulia nappasi piirinmestaruushopeaa. Emma Latvala kilpaili T11-sarjassa sijoittuen yhdeksänneksi. Emma hyppäsi hienosti pituutta ensimmäistä kertaa yli neljä metriä.

Yleisurheilun lajikarnevaalit järjestettiin ympäri Suomen kesä-heinäkuun vaihteessa. LaVen yleisurheilijoiden Selma Saarinen osallistui Jämsän hyppykarnevaaleille.

Selma sijoittui N19-sarjan pituudessa kolmanneksi tuloksellaan 570 ja kolmiloikassa naisten B-kilpailussa toiseksi tuloksella 12,22.

Jaakko Tenhunen heitti Kaustisen moukarikarnevaalien leirikisassa mahtavasti yli 60 metriä. Sunnuntain tuloksena oli 62,10, jolla irtosi hieno karnevaalivoitto.

Torstain kisassa Jaakko oli kolmas. Lohjalla järjestettiin kuulan, kiekon ja korkeuden lajikarnevaalit. Juho-Joel Mäenpää osallistui kiekosta M17-sarjan torstain ja sunnuntain leirikisaan, sijoittuen molemmissa kilpailuissa hienosti kolmanneksi yli 40 metrin heitoillaan.

Somerolla LaVen seiväshyppääjistä mukana karnevaalihumussa oli Janna-Juulia Mäenpää, joka torstain kisassa hyppäsi T13-sarjan kolmanneksi ja paransi sunnuntaina ennätystään ja sijoitustaan hypäten T13-sarjan toiseksi uudella ennätyksellään 295.

Kolme metriä ylittyi pari päivää myöhemmin Fyrrypinkaisuissa T15-sarjan voittotuloksella, joka oli tasan kolme metriä.