Ankkuritytöt liekeissä PM-kisoissa – Saralle piiriennätys!

Mainos[adrotate banner="3"]

Ankkurien 9-15 vuotiaat yleisurheilijat kilpailivat upeasti Etelä-Pohjanmaan piirin sisumestaruuskisoissa 27.-28.7. Alavudella.

Helteisessä säässä kisanneet 17 ankkurilaista toivat kaikkiaan 24 mitalia, joista peräti 10 kultaista!

MAINOS

Monen oman ennätyksen ja hyvän sijoituksen lisäksi syntyi myös uusi Etelä-Pohjanmaan piiriennätys – Sara Vuorelan T12 sarjan 200 m aidoissa juoksema aika 33,61 oli myös ikäsarjan kotimainen kärkitulos (kkk)!

Sara voitti myös 60 m sileän ja 60 m aidat sekä otti vielä pronssin kuulassa. Toiseksi kaksoismestariksi kisasi komeasti Hanna Siirilä (T10 kuula ja keihäs). Katariina Leppäaho (T12) urakoi kolme hopeamitalia (60 maj, 200 maj ja 1000 m) ja yhden pronssi keihäässä.

Sisumestareiksi kisasivat myös Ville-Veikko Keski-Levijoki (P15 moukari), Seliina Kuoppa-Aho (T13 1000m), Eevertti Kantanen (P11 keihäs) ja Viola Takala (T11 seiväs). Olavi Yli-Mannila (P15) oli piirin paras kiekossa ja moukarissa toinen.

Ilona Takala nappasi kaksi hopeaa (T13 seiväs ja 200 maj) ja pronssia T13 60 metrin aitajuoksussa, Emmi Pitkäkangas (T12) otti hopeaa keihäässä ja pronssia moukarissa. Anniina Viitasaari (T12) otti pronssimitalit sekä 60 m pikamatkalla että korkeudessa. Henri Pitkäkangas heitti hopealle P13 keihäässä.

Viikonloppuna kisasivat hienosti myös Milja-Maria Lahti (T13), Emmi Piispanen (T12), Emilia Kivimäki (T10) ja Aada Piispanen (T10). Ankkureiden nuorin sisupisteiden kerääjä oli vasta 8-vuotias Samuel Kuoppa-Aho, joka urakoi urheasti neljässä lajissa.

MAINOS
Edellinen artikkeliSääntöjen laiminlyönti aiheuttanut vaaratilanteita monelle – omakin töpeksintä on huomattu
Seuraava artikkeliSisuhuipentumasta menestystä Veikkojen yleisurheilijoille