-5.9 C
Alajärvi
torstai 23.3.2023
spot_img
spot_img

Ankkurien yleisurheilumenestys sai jatkoa

Nuorten yleisurheilun SM kilpailut pidettiin Lahdessa (14-15v.) ja Kankaanpäässä (16-17v.). Osanottajia oli jälleen runsaasti yli sadasta seurasta.

Ankkurien yleisurheilijoiden menestys sai jatkoa, kun Ville-Veikko Keski-Levijoki otti Lahdessa SM pronssia P14 sarjan moukarinheitossa monivaiheisen kilpailun jälkeen tuloksella 51,23.

Poikien moukarikilpailu käynnistyi aikataulun mukaan perjantaina kello 19.20 ja käytiin loppuun saakka.

Kilpailun loputtua todettiinkin, että kisa joudutaan uusimaan, koska heittovälineiden joukossa oli alipainoisia moukareita.

Uusi kilpailu alkoi samana iltana kello 21.45. Ville-Veikkoa tämä tietysti harmitti, mutta hän kokosi hyvin itsensä ja sai pronssimitalin palkinnoksi.

Ville-Veikko pelaa jääkiekkoa ja yleisurheilee. – Fysiikka on kehittynyt jääkiekossa hyvin ja heittoharjoituksia on ohjannut Ilari Huttula, kertoi Ville-Veikko.

Monipuolinen ja hyväraaminen heittäjänalku Olavi Yli-Mannila oli puolestaan P15 moukarinheitossa kuudes tuloksella 51,63. – Sitkeä flunssa vei parhaan terän, harmitteli Olavi.

Eucabeth Kivikangas saavutti Kankaanpäässä SM hopeaa N17 sarjan kuulantyönnössä tuloksella 15,10. Tulos on Eucabethin kesän toiseksi paras.

Kilpailu lähti käyntiin vähän nihkeästi, mutta parani loppua kohden. – Olin jotenkin väsynyt, sanoi Eucabeth. – Ei vaan saanut heti kisafiilistä päälle.

Eucabeth oli kuitenkin tyytyväinen tulokseen ja sijoitukseen. Eucabethin seuraava kilpailu on tulevana viikonloppuna Kauhavalla, jossa käydään nuorten sarjojen SM-moniottelut.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät