-2.9 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Venetsialaistunnelmaa Länsituulessa

Leppälän maa- ja kotitalousseura ja B&B Länsituuli järjestävät valoa pimenevään elokuun iltaan 31.8.

Mirja Hautamäki, Jari Mäenpää, Leena Jaakkola ja Jaana Lampi ideoivat tilaisuutta yhteistyössä.

Jari Mäenpää soittaa kitaraa ja Leena Jaakkola laulaa illan orkesterissa nimeltään Kapakan Valot. Kapakan Valot yhtyeen jäsenet tulevat Lehtimäeltä, Kuortaneelta, Ähtäristä ja Alajärveltä.

Leena Jaakkola kertoo, että yhtye on ollut kasassa vuoden verran ja ohjelmisto koostuu tanssittavasta iskelmä- ja popmusiikista. Myös jammailulle annetaan bändissä tilaa. Tällä kertaa Kapakan Valot esiintyvät nelihenkisellä kokoonpanolla.

Kuortaneen puolelta, Leppälänkylästä saapuu Leppälän maa- ja kotitalousseura paikalle pitämään B-oikeuksilla varustettua puffettia.

– Makkaraa paistetaan ja muutakin pikkusuolaista tulee olemaan tarjolla, sanoo Länsituulen yrittäjä Mirja Hautamäki. Myös majoitusta on tarjolla, mikäli uni tulee silmään.

Tilaisuus alkaa illalla kuuden aikaan ja karaokea sekä tanssia on tarjolla kahteen saakka yöllä. Jari Mäenpää pohtii, että on jännä nähdä kuinka paljon mökkiläisiä ja muuta väkeä ensimmäistä kertaa järjestettävä tilaisuus tulee vetämään. Kätkänjärven ympärillä on noin 140 mökkiä ja Kaarankajärvellä ja Valkeisjärvellä vielä jonkun verran lisää.

Mäenpää arvelee, että aika monet mökkiläisistä asuvat Seinäjoen ja Lapuan suunnalla ja tulevat viettämään mökkikauden päättäjäisiä, eli venetsialaisia, järven rannalle. Tilaisuuden ideoijat toki toivovat, että väki löytäisi paikalle kauempaakin.

Kai Hannulabacka

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät