-5.5 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Arpaisten patikoidaan Minipatikasta liki 30 kilometrin matkaan

Perinteinen Arpaisten patikka järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran.

Retkeilypäivä on ensi lauantaina 14.9. Perheille suunnattu minipatikka (3,5 kilometriä) on tälle vuodelle kehitelty uusi reitti.

Reitti kulkee Parviaisista Hermanninkämpän kautta Kaihiharjulle. Reitti sopii siten varsin pienillekin perheen lapsille.

Ruokailun jälkeen minipatikan linja-autokyyditys on Kaihiharjun hiekkamontuilta takaisin Yhteistalolle. Muita reittivaihtoehtoja ovat 14 (Läskilampi), 19 (Löytömäki) ja 28 kilometriä (Arpainen).

Ennakkoilmoittautuminen päättyy tänään, mutta paikan päällä voi ilmoittautua vielä Käteismaksun lisäksi maksuvälineenä käy myös Tyky ja Smartum-setelit sekä E-passi ja Edenred.

Yhteistalolla tulee käydä ilmoittautumassa kaikkien osallistujien, sekä ennakkoon että paikan päällä ilmoittautuneet.

Ilmoittautuminen tulee tehdä Yhteistalolla klo 8-8.30 välisenä aikana, minipatikan ilmoittautumiset tulee tehdä kello 10.30 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen mennään linja-autoon.

Tapahtuman järjestää Soinin kunta/hyvinvointia arkeen –hanke, Parviaisen kyläyhdistys ja Saurun seudun maa- ja kotitalousseura.

Reittien varrella on hernekeittolounas sekä mehupisteitä. Matkan varrella on myynnissä myös kahvia ja pikkupurtavaa. Patikan jälkeen on saunomis- sekä uintimahdollisuus liikekeskuksen tiloissa, Alajärventie 2.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät