0.2 C
Alajärvi
torstai 30.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Laura Ojalalle menestystä fitness -kisoissa

Soinilaislähtöinen, nykyään Turussa vaikuttava Laura Ojala on päässyt fitness -maailmassa hienosti eteenpäin.

Viime vuonna hän kisasi ensimmäiset kisat, eikä niistä kisoista valitettavasti finaalipaikkaa tullut. Nyt 24. elokuuta oli vuorossa toiset kisat.

– Viimeinen vuosi on eletty tarkoin ja paiskittu hommia ihan urakalla, jotta saisin paremman ja tasapainoisemman kunnon ja fysiikan lavalle, jota laji tosiaan vaatii.

– Kisadieettini alkoi toukokuussa ja näihin kisoihin valmistautuminen kesti neljä kuukautta.

– Kisasin Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa, joka oli uusi suuri voimailun ja fitneksen täyteinen tapahtuma nimeltä Apcon. Siellä oli myös PCA Nordic Open, jossa oli kaikki fitnesslajit, kertoo Laura.

– On todella vaikea pukea sanoiksi sitä, mitä oikeasti tapahtui. Kova työ tosiaan tuotti tulosta. Lavalla oleminen tuntui hyvälle ja varmalle. Kisasin bikinifitneksessä ensin yleisessä sarjassa. Sieltä tuli voitto ja siinä samassa yhteydessä sain tietää, että pääsen ensi vuonna toukokuussa britteihin MM-kisoihin.

– Kaiken tämän lisäksi sain vielä kisata iltapäivällä myöhemmin ammattilaissarjassa, jossa oli tosiaankin maailman huiput lavalla. Sain niihin siis kutsun voiton yhteydessä ja hetken mietin, että menenkö vai enkö.

– Päätin kuitenkin mennä. Tuollaista tilaisuutta ei ihan joka päivä tule. Nousin lavalle siis vielä toisen kerran ja sieltä tulikin sitten kolmossija. En olisi voinut toivoa yhtään parempaa kisakauden aloitusta!

Lauran kisakausi jatkuu vielä ja seitsemän viikon päästä hän kisailee Puolassa. Puolan kisojen jälkeen pidetään pieni kehityskausi ja lataillaan akkuja tulevaa kevättä varten. Keväällä sitten lähdetään hyvissä ajoin valmistautumaan tulevaan kisakauteen ja kohti MM- kisoja.

Mistä sitten motivaatiota tähän kovaa itsekuria vaativaan lajiin?

– Kyllä omat tavoitteet ja unelmat motivoivat. Tällä hetkellä olen jo yhden etapin siitä unelmasta saavuttanut ja toivon mukaan jossain kohtaa ollaan siinä pisteessä, että saisin kilpailla täysin siellä ammattilaisten sarjassa. Sitä kohti mennään joka ikinen päivä ja hetki, luottaa Laura Ojala.

Lauran ajatuksia fitnessmaailmasta voi lukea lisää blogista osoitteesta lauratuuliaojala@blogspot.fi. Instagramista kuvia löytyy osoitteesta@lauratuuliaojala.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät