5.6 C
Alajärvi
tiistai 30.5.2023
spot_img

Ruska-ajan virkistyspäivä huomenna

Haapaniemen hiippakuntakartanossa vietetään sunnuntaina 29.9. Ruska-ajan virkistyspäivää.

”Erämaa, edessä ankara erämaa”, laulaa menestynyt suomalaisartisti. Erämaa voi olla myös ihmisen sieluntila. Tällainen hengellinen erämaa on paikka, jossa ei kasva mitään eikä mikään tunnu miltään. Miksi ihminen johdetaan erämaahan? Miltä se näyttää? Mitä siellä opitaan?

Ruska-ajan virkistyspäivä Haapaniemen hiippakuntakartanossa (Haapaniementie 50, Kuortane) tarjoaa keidashetken arkisen aherruksen keskelle. Virkistystapoina ovat mehevä yhteys, tuhti raamatunopetus ja herkullinen ruoka.

Tapahtuma alkaa kello 9.30 tulokahveilla (sisältää leipäpöydän), jonka jälkeen kello 10.30 on kappelissa messu. Kello 12 lounaan jälkeen on Juha Vähäsarjan raamattuopetus, keskustelun, laulun ja rukouksen kera ja virkistyspäivä päätty kello 15 päiväkahveihin.

Puhujavieraaksi saapuu Suomen Raamattuopiston Säätiön metropolialueen johtaja, pastori Juha Vähäsarja, joka tunnetaan myös monista päivähartauskirjoistaan.

Musiikista vastaa Ylistysryhmä Soihtu Alajärveltä. Isäntänä toimii aluejohtaja, pastori Lasse Pesu. Paikan päältä löytyy myös arpajais- ja kirjapöytä sekä hiljentymishuone.

Virkistyspäivän hinta on 25 euroa / henkilö (hinta sisältää ohjelman ja ruokailut). Ilmoittautuminen ruokailun vuoksi lasse.pesu@sro.fi, 040 451 8058. Virkistyspäivän järjestää Suomen Raamattuopisto.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät