-2.7 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Lehtimäen yritysten syystempauksessa shoppailtavaa, maisteltavaa ja muovisankoja!

Lehtimäen alueen yrittäjät järjestävät yhteisen markkinointi- ja tapahtumatempauksen tulevana perjantaina 4.10. jo neljättä kertaa.

Yhteisillä markkinointitapahtumilla on väki saatu aina mukavasti liikkeelle ja siinä missä yrittäjistä on mukavaa kun kaupan ovi käy, on myös asiakkailla markkinapäivässä mahdollisuus nähdä tuttuja ja tehdä samalla hyviä kauppoja!

Tuttuun tapaan kauppiaat ovat koonneet huomiseen syystapahtumaan paitsi kovia tarjouksia, myös monenlaista mukavaa toimintaa.

Kirkonkylän päässä K-kauppa Kesäniemellä on tarjolla makkaraa ja jälkkäriksi on kahvitarjoilu! Siinä samalla voikin sitten tutustua liikkeen hyviin tarjouksiin!

Keskikylällä Lennun Tuvalla vietetään huomenna kaksivuotissynttäreitä, ja niinpä pihalla paistuu asiakkaille tarjolle muurinpohjalettuja! Lounasaikaan laitetaan myös herkullisia tarjouksia grillin puolelle.

Herkuttelua voi jatkaa iltapäivällä Ravintola Kalossissa, johon katetaan suosittu pizzapuffet! Pizzapuffassa voi poiketa vaikka työpäivän päälle, niin ei tarvitse aloittaa viikonloppua ruokaa laittamalla!

Lisäksi Kalossissa on arvontaa ja lapsille ongintaa! Illalla tarjolla on pubivisaa, Happy Houria ja karaokea!

Paulastiinassa vatsansa voi täyttää perinteisellä vispipuurotarjoilulla ja samalla voi ihailla syksyn tarjontaa ja tarjouksia. Myös naapurissa Lehtimäen Apteekissa ollaan markkinatunnelmissa!

Apteekin ja Paulastiinan lähistöltä päivässä löytyy myös ”peukkukorttimies” Timo Kallioniemi, joka ottaa vatsaan ensi vuoden peukkukortti -tilauksia ja uusille kortin ostajille tarjotaan loppuvuoden kortti ilmaiseksi! Sata ensimmäistä saa myös peukku -muovisangon!

Nesteellä vietetään isoa juhlaa tapahtuman yhteydessä, sillä Lehtimäen Auto ja Kone täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja samalla tulee 30 vuotta nykyisillä yrittäjillä Juhalla ja Arilla yrittäjävuosia.

Yrittäjät ovat saaneet vastaanottaa näistä vuosista Nesteen anomat Keskuskauppakamarin kultaiset ansiomerkit, ja niitä juhlitaan perjantaina 4.10. työn merkeissä ja juodaan asiakkaiden kanssa täytekakkukahvit!
Lehtimäen Osuuspankissa voi osallistua arvontaan.

Kaikkien tapahtumassa käyneiden ja arpalipun täyttäneiden kesken arvotaan Lehtimäen Osuuspankin lahjoittama sadan euron lahjakortti voittajan valitsemaan, mihin tahansa näillä Lehtimäen yrittäjien syystempauksen sivuilla ilmoittaneeseen yritykseen! Lisäksi arvotaan lahjakortti Kivitippuun!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät