0.6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Vimpelin Yrittäjät juhlii 50 vuottaan näyttävästi

Vimpelin Yrittäjien 50-vuotisjuhlat ovat yhdistelmä juhlallisuutta, trendikästä noutopöytää, tarinoita, taikuutta, Hurriganesia, streetfoodia ja ainutlaatuista vanhan nuorisoseuran talon tunnelmaa.

Vimpelin Yrittäjien pyöreitä juhlitaan spektaakkelimaisessa 50-vuotisjuhlassa Vimpelin Sääksjärvellä, Sääksjärven nuorisoseuran talolla.

Ilta alkaa vuosikokouksella ja jatkuu juhlallisuuksilla huipentuen MaryJanes plays Hurriganes yhtyeen keikkaan. Jatkobileet järjestetään yhteisvoimin Sääksjärven Nuorisoseuran kanssa.

Juhlakansaa hemmotellaan myös mahdollisuudella nauttia illan aikana street foodista, kun lappajärveläinen Daniel’s Grillbar saapuu nuorisotalon pihalle.

– Yhteistyöllä nuorisoseuran kanssa saamme tästä upean kokonaisuuden. Mahtavaa myös, että Daniel innostui mukaan tähän tapahtumaan.

– Illan orkesterina nähdään huikea MaryJanes plays Hurriganes, joka vetää Ganesia erinomaisesti. Kaikki ovat tervetulleita jatkokemuihin, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

– Paikkana Sääksjärven nuorisoseuran talo on ihan huippu. Talossa on vanhanajan tunnelmaa, mutta tekniset puitteet ovat tätä päivää, Korkiatupa jatkaa.

Timanttiristejä ja vuoden yritys

Juhlassa annetaan Suomen Yrittäjien timantti- ja yrittäjäristejä niille yrittäjille, joille tulee pyöreitä yrittäjyysvuosia täyteen ja jotka ovat halunneet ristin.

Yrittäjäyhdistys maksaa jäsentensä risteistä puolet. Vuosikymmeniä kestänyt yrittäjäura on saavutus, josta voi olla ylpeä ja kiitollinen. Yrittäjäristin timanttiristejä on neljä; 60, 50, 40 ja 30 vuoden yrittäjätoiminnasta huomioimiseen.

– Ristit ovat erittäin arvokkaita kunnianosoituksia. Juhlassamme niitä jaetaan vajaa parikymmentä. Ristit luovuttavat Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Petri Salminen ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi. Myös itse olen mukana tuossa hetkessä. Tämän jälkeen julkistetaan Vuoden yritys, Korkiatupa lisää.

Juhlaan voivat osallistua kaikki halukkaat. Illalliskortin hinta on 45 euroa, joka sisältää ohjelman, ruokailun ja loppuillan konsertin.

– Juhlassa kuullaan muutamia puheita ja kiinnostavia haastatteluita vuosien varrelta, vähän tulevaisuudestakin. Illan aikana juhlassa kiertelee myös taikuri, joka viihdyttää juhlaväkeä. Illan juontaa Kirsi Lassila.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät