Karstulan Kivan voimailijat valmistautuvat SM -kisoihin

Mainos[adrotate banner="3"]

Karstulan Kivaa edustava Laura Aho nosti lauantaina voimanoston SM-tulosrajan ylittävän tuloksen kansallisissa klassisen voimanoston kilpailuissa Kokkolassa.

Ahon yhteistulos kilpailussa oli 340kg (kyykky 120kg, penkkipunnerrus 70kg ja maastaveto 150kg). Hän sijoittui sarjassaan (N +84) ensimmäiseksi. Ahoa valmentaa Ilkka Västi.

MAINOS

Tulosraja Suomen Voimanostoliiton SM-kilpailuun osallistumiseksi on Ahon sarjassa 317,5kg. Suomen Voimanostoliiton kilpailut ovat Suomen antidopingtoimikunnan alaisia.

Klassisen voimanoston SM-kilpailut järjestetään 13.-15.3. Oulussa. Ahon lisäksi Karstulan Kivan voimanostajista Susanna Oikarilla (N72) on tulosraja tehtynä kilpailua varten.

Lisäksi lehtimäkeläinen Juha Paimen (60M +120) on tehnyt tulosrajan klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailuihin osallistumiseksi, jotka järjestetään 21.-23.2. Salossa.

Myös Aho suunnittelee voimanoston lisäksi kilpailemista penkkipunnerruksen SM-kilpailuissa. Niihin hän nosti tulosrajan jo aiemmin kuluvana vuonna, tuloksella 80 kiloa.

Myös Kivan voimanostajat Lauri Tamminen ja Helmi Kantonen aikovat käydä vuoden vaihteessa kansallisissa klassisen voimanoston kilpailuissa tekemässä tulosrajan vuoden 2020 voimanoston SM-kilpailuihin.

Tamminen on kilpailukonkari, ja harrastanut voimanostoa jo vuosia. Kantonen on liittynyt Karstulan Kivan voimailujaostoon kuluvana vuonna, ja hänelle kilpailut ovat ensimmäiset.

Karstulan Kivan voimailujaosto on saanut kuluvan vuoden aikana Kantosen lisäksi riveihinsä myös kaksi leuanvetäjää: Anna-Kaisa Honkosen ja Laura Antinahon.

Honkonen ja Antinaho aikovat osallistua 30.11. Toistoleuanvedon SM-kilpailuihin. Kilpailut käydään Jyväskylässä.

Karstulan Kivan voimailijoiden urheilutoimintaa ovat tukeneet kuluvana vuonna: Betset Oy, El Teu, Hierontapalvelut Aki-Matti Rantala, Honkarakenne Oyj, Korjaamo Rauma Ay, Lennun Tupa, Lehtimäen Osuuspankki, Taipaleen Teräs Oy, Taksi Juha Petri Jokiaho, Trove Huonekalu, Viispiikkinen, VM Carpet Oy, Ärräpää ja Kaikkea on – Alajärven realisointi.

Susanna Oikari

MAINOS
Edellinen artikkeliTomi Paldanius – Klassikot soolokitaralla kiertue Alajärvelle
Seuraava artikkeliTiikerien kausi alkamassa