MAINOS

Tiikerien kausi alkamassa

Soinin Tiikerit on aloittamassa lentopallo- ja jääkiekkokauttaan. Tiikerien lentopalloilijat pelaavat A-tyttöjen sm-sarjaa.

Tyttöjen joukkueessa pelaa soinilaisia, alajärveläisiä ja kuortanelaisia tyttöjä. Valmennuksesta vastaavat Jaakko Latva-Laturi, Mika Vihma ja Ari-Matti Salo.

MAINOS

Joukkue treenaa kahdesti viikossa Soinissa ja kerran Kuortaneella. Osa pelaajista pelaa myös B-tyttöjen joukkueessa KuLePassa. Näin tytöt saavat treeniä ja pelikovuutta entistä enemmän.

Ensimmäinen tasoturnaus pelattiin muutama viikko sitten Töysän salissa. Tasoturnauksen vei nimiinsä Kuortaneen B-tyttöjen joukkue ja Pihtiputaan Ploki oli kakkonen. Viiden joukkueen turnauksessa Tiikerit oli kolmas.

Tulevana lauantaina 5.10. pelataan Soinin Yhtenäiskoulun salissa ensimmäinen pooliturnaus.

Turnauksessa ovat joukkueet JyLe Jyväskylästä, Juju Joensuusta, KiseOaAt Oulusta ja Soinin Tiikerit. Pelit alkavat kello 11 ja jatkuvat noin kello 18 saakka.

Jääkiekkoa usealla joukkueella

Jääkiekkojunioreissa on useita joukkueita. F2-joukkueita on kaksi SoTi sininen ja SoTi valkoinen. Valmentajina toimivat Janne Vuorenmaa ja Jukka Mäki ja joukkueenjohtajana Teija Ojala.

Junnuja on mukana parisenkymmentä. Treenit ovat alkaneet syyskuussa kerran viikossa Alajärven jäähallissa. Kun oma jää saadaan Soinissa kuntoon, niin harjoituksia pidetään kahdet viikossa.

E1-joukkueessa on mukana tusinan verran nuoria. Valmentajina toimivat Markku Ojala ja Veijo Koivisto sekä apuvalmentajina /huoltajina Janne Vuorenmaa ja Jarno Perkkiö. Joukkueenjohtaja toimii Tiina Ojala.

Harjoitukset ovat alkaneet elokuussa. Tiedossa on jo, että uudenvuodenturnaukseen ollaan menossa Jyväskylään.

Rami Puro

MAINOS
Exit mobile version