0.6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Viikon kuluttua liikunnalle lisää aikaa Soinissa

Soinissa pidetään viikon kuluttua sunnuntaina 27.10. Lisäaikaa liikunnalle -tapahtuma. Kesäaika päättyy ja tapahtuman tarkoituksena onkin käyttää ns. ”ylimääräinen tunti” liikkumiseen.

Yhteinen alkuverryttely pidetään liikekeskuksen pihassa kello 13. Alkuverryttelyn jälkeen on mahdollista lähteä lenkille kuntoradalle josta löytyy kysymysrasteja. Reitin pituus liikekeskuksesta laskettuna on noin 3,5 kilometriä.

Kysymysrastien oikeat vastaukset voi tarkistaa lenkin jälkeen liikekeskuksen tiloissa samalla kun nauttii mehusta ja pikku purtavasta.

Tapahtumaan voi osallistua myös muulla tavoin liikkuen. Voit vaikkapa pyöräillä haluamasi matkan tai kävellä muualla kuin kuntoradalla.

Myös kuntosaliharjoitteluun on mahdollisuus sillä tapahtumapäivänä kuntosalille pääsee ilmaiseksi kello 13-15 välisenä aikana.

Tapahtumassa arvotaan kaikkien osallistujien kesken useita palkintoja! Arpalipuke tulee täyttää kuntotiloilla tapahtuman alussa. Arvonta suoritetaan kello 13.30 ja voittajien nimet julkaistaan kuntotilojen ilmoitustaululla.

Hengitysliiton ja Apteekkariliiton Lisäaikaa liikunnalle -kampanja täyttää 20 vuotta.

Juhlavuoden teema on: Tärkeintä on lähteminen – vähintään kerran päivässä! Vastataan Soinissa haasteeseen ja lähdetään koko perheen voimin liikkumaan, liikuntasihteeri Janne Kujala kannustaa.

Tapahtuman järjestävät Soinin Silmu, Soinin kunta / Hyvinvointia arkeen -hanke ja Soinin Apteekki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät