-5 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Aisaparin nuorisorahaston haku on auki marraskuun ajan

Aisapari rahoittaa nuorten omia pieniä hankkeita nuorisorahastosta.

Rahaston tavoitteena on tukea alueen nuorten uutta toimintaa ja saada nuoret mukaan paikalliseen kehittämistyöhön sekä projekteihin.

Rahoitusta myönnetään hankkeille, joissa nuorten rooli on aktiivinen.
Nuorisorahaa voi hakea nuorten ryhmä, jossa on vähintään kolme 12-25-vuotiasta henkilöä.

Lisäksi nuori yrittäjä (4H tai NY-yrittäjä) voi hakea rahoitusta myös yksin yrityksen perustamiseen tai yrityksen kehittämiseen liittyviin kuluihin. Avustuksen suuruus on 100-500 euroa per hanke.

Hankkeen teema on vapaa, mutta hanke tulee olla konkreettinen sekä toteutettavissa ja sen kustannusten on oltava kohtuulliset ja selkeät. Hanke voi olla esimerkiksi yhteisten harrastusvälineiden hankintaa tai vaikkapa pienen tapahtuman järjestäminen.

Hakulomake, ohjeistus ja säännöt löytyvät Aisaparin nettisivuilta.

– Olemme keränneet lahjoituksin varoja nuorisorahastoon ja nyt on aika avata haku ensimmäistä kertaa. Aisaparin alueen nuorista koottu nuorisojaosto käsittelee nuorisorahastoon tulevat hakemukset. Nuoret suunnittelevat ja toteuttavat hankkeensa itse.

– Toiminta on kokonaan nuorten itsensä näköistä. Odotankin innolla, että pääsen näkemään minkälaisia hakemuksia nuorilta tulee, kertoo Aisaparin nuorisoaktivaattori Jaakko Erkinheimo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät