-5.3 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Postintulo takkuaa, mutta Torstai-lehti on läsnä 24/7

Maanantaina alkaneen postilakon vaikutukset tuntuvat alueellamme muun muassa siten, että postiluukku ei kolahda tuoden tullessaan tuttua ja luettua Torstai-lehteä.

Tästä huolimatta lehti tehdään ja se on kaikkien luettavissa ilman maksua ja ilman hankalia kirjautumisia osoitteessa www.torstai-lehti.fi.

Samasta osoitteesta löydät myös Torstai-lehden verkkolehden, josta pääset lukemaan tuoreimmat uutiset jokaisena viikonpäivänä – niin lakon aikana kuin muulloinkin!

Torstai-lehden verkkolehdestä linkki viikon näköislehteen löytyy aina jo keskiviikkona iltapäivällä, joten torstain uutiset ja ilmoitukset pääsee aina lukemaan jo keskiviikkona. Samasta osoitteesta voi selailla ja lukea myös vanhempia lehtiä.

Myös ilmoittajille sähköinen lehti tarjoaa nyt uudenlaisia mahdollisuuksia. Näköislehdessä asiakkaan ilmoitusta voidaan rikastaa vaikkapa lisäämällä ilmoitukseen linkkejä, kuvia tai jopa liikkuvaa kuvaa! Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä 0400 731 848 ja kuulet lisää!

Postilakon aikana teemme yrittäjille poskettoman hyviä tarjouksia ilmoitushinnoista!

Tällä viikolla Torstai-lehden printtilehteä on jaossa kaupoissa Alajärvellä, Lehtimäellä, Soinissa, Kyyjärvellä, Vimpelissä, Lappajärvellä ja Perhossa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät