21.7 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Viitasaaren läksiäiset – toivottavasti olen pystynyt antamaan kipinää soinilaisiin

Soinin kunnanjohtaja Juha Viitasaari järjesti läksiäistilaisuuden Yhteistalolla lauantaina.

Rentoon kahvittelutilaisuuteen saapui kuntalaisia ja naapurikuntien edustajia tervehtimään, kiittelemään ja toivottamaan kannustukset myös tulevaan työhön Virtain kaupunginjohtajana.

MAINOS
Satu Alatalo ja Jenni Vähäsoini musisoivat illassa.

Kiitospuheessaan Viitasaari kertasi reilun kahden vuoden aikaansa Soinissa.

– Olen pitänyt työstäni Soinissa. Työ on ollut niin mielekästä, että työn ja vapaa-ajan rajaaminen on ollut häilyvää. Nuorelle miehelle Soinin aika on ollut todella hyvää oppia jatkoonkin. Täällä yhteistyö kuntalaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa on ollut antoisaa, kertoi Viitasaari.

– Ehkä mieleenpainuvimmat tapahtumat ovat olleet kunnan 150-vuotisjuhlan järjestelyt viime vuonna ja viime kevään Erä- ja luontomessujen organisointi.

– Niissäkin tapahtumissa huomasin, kuinka paljon täällä on hyviä ihmisiä toteuttamassa yhteisiä juttuja. Täällä on toivoa tulevaisuuteen ja toivottavasti olen pystynyt luomaan kipinää jatkoonkin.

– Toivon myös, että itsetunnon kohoaminen jatkuu edelleen. Ollaanhan täällä luonnostaan huipulla!

Läksiäistilaisuudessa kahvittelun jälkeen saatiin nauttia Satu Alatalon ja Jenni Vähäsoinin musiikillisesta annista. Ilta jatkui mentalisti Pete Poskiparran huikaisevalla esityksellä.

Viitasaaren työ Soinin kunnanjohtajana jatkuu 15.11. saakka. Virtain kaupunginjohtajana hän aloittaa heti 18.11.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät