0.6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Posti ei polje, mutta Torstai-lehden jakelu on jo täydessä vauhdissa!

Postin lakko aiheuttaa mittavia jakeluhäiriöitä kaikelle postille, kaupunki- ja paikallislehdille muiden mukana.

Me Torstai-lehdessä olemme pyrkineet etsimään käyttöön kaikki mahdolliset vaihtoehtoiset jakelukanavat, jotta juuri Sinä saisit käteesi myös perinteisen paperilehden!

Ankkureiden letopallotyttöjä oli kiittäminen siitä, että tuhat kotitaloutta sai viime viikolla Torstai-lehden kotiin kannettuna!

Alajärven taajamassa saatiin jo viime viikolla jaettua Torstai-lehti noin tuhanteen postilaatikkoon Alajärven Ankkureiden D -lentopallotyttöjen toimesta.

Tällä viikolla suoraan laatikkoihin jaettavien lehtien määrä tuplaantuu viime viikosta.

Parhaillaan, jo nyt keskiviikkoiltana, jakelua Alajärvellä ja Lehtimäellä, ainakin Keskikylän alueella, on tekemässä Alajärven Ankkureiden pesäpalloilijat E-pojat 08 ja D-pojat 07.

Puuhakkaat lehdenjakajat ovat siis jo täydessä työn touhussa.

AA -07 pojat muistivat meitä postijakomatkaltaan näin komealla Alajärven Ankkurit & Torstai-lehden yhteiskuvalla! Yhdessä eteenpäin kurjasta kelistä huolimatta!

Huomisaamusta alkaen jaamme omin voimin lehtiä seuraaviin paikkoihin, josta niitä voi vapaasti noutaa:

Alajärvellä S-market, ABC, K-supermarket, Neste, K-kauppa Pitkänen ja Paavolantori, Lehtimäellä S-market, Lennun Tupa ja Kesäniemen K-market, Soinissa K-market Kaneli ja Sale, Kuortaneella Neste, S-market ja K-market, Kyyjärvellä Paletti, Vimpeli Nelimarkan kahvila, S-market ja K-market, Lappajärvi Koskikievari, S-market ja K-market, Evijärvi S-market ja ST1 Mäntyhovi sekä Perho S-market ja K-market.

Jos lehti ei ole vielä sinun postilaatikkoosi tullut tai et pääse hakemaan sitä huomenna jakelupisteestä, niin muista että voit vaikka heti klikata sivun oikeassa kulmassa näkyvää tuoreimman Torstai-lehden kansikuvaa.

Kun klikkaat sitä, niin pääset suoraan sivulle josta voit valita luettavaksesi uusimman Torstai-lehden näköislehden – ja pitkän rivin aikaisempia – ilman kirjautumisia ja maksua!

 

Tässä alla kuvia pojista työn touhussa, katso löytyykö tuttuja!

Möksy ja osa Uusikylästä jaettu tänään torstaina! Alajärven Ankkureiden 08 pojat toimii ja liikkuu!
Seemi Saarimaa jakoi Torstai-lehtiä Lehtimäen Keskikylälle! Käykää siis laatikoillanne!
Eetu Viitasaari E08 pojista tässä parhaillaan Joensuun Laurin postilaatikolla Pekkolassa. Käyhän Lauri hakemassa lehtesi!
Siiriläntiellä, Latojoentiellä, Rantakankaantiellä ja osalla Kirkonkyläntietä on lehtiä olleet jakamassa Aatu ja Aleksi Rantakangas!

 

Jesse Mäntyniemi E08 -pojista on ahkeroinut Levijoella!
Alajärven Ankkureiden pesispoikien D-07 joukkueen Matias Hyytiäinen pitää huolen siitä, että Torstai-lehti tulee jaetuksi tänään myös Menkijärvellä. Käykääpä siis postilaatikoilla sillä suunnalla!

Miska Paalanen E08 pojista on jakanut lehdetTimontiellä, Laurintiellä ja Simeonintiellä! Vähän on äitikin tainnut auttaa, mutta urakan päätyttyä on ollut hauskaa!!!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät