Tunnelmalliset Joulumyyjäiset Nuorisotalolla Vimpelissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevana lauantaina 30.11. Vimpelin Nuorisotalo täyttyy myyjäisvipinästä, kun kolmisenkymmentä innokasta myyjää levittäytyy Nuorisotalon alakertaan.

Luvassa on tunnelmallinen Joulumyyjäistapahtuma, jossa vierailee joulupukki ja Vimpelin yrittäjäyhdistys pyörittää Jouluherkku-kahvilaa. Myyjäiset ovat avoinna kello 10-13.

MAINOS

Myynnissä on monenlaista ihanaa itse tehtyä, leivonnaisista käsitöihin ja koruista nukkekodin kalausteisiin.

Myös eri yhdistykset ja seurat ovat mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa ja myymällä mm arpoja. Vimpeli-Seuran pöydästä pääsee ostamaan uuni tuoreen Vimpelin Joulu 2019 -lehden.

Muistutamme myyjäisvieraita varaamaan mukaan käteistä. Joulumyyjäisten järjestelyistä vastaa Vimpelin Yrittäjät ry:n hallinnoima Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin -hanke. Hankkeen on rahoittanut Leader Aisapari.

Myyjäisten lisäksi Joulunavausviikonloppuun sisältyy monipuolista ohjelmaa. Perjantai-iltana Hippo-puistossa Kirkonkylän kyläyhdistyksen järjestämä glögi- ja piparitarjoilu, joulupukki piipahtaa paikalla ja illan päätteeksi saadaan ihailla ilotulitusta.

Vimpelin kirjasto on auki lauantaina 30.11. kello 10-13. Kirjastossa Minun Järviseutuni – valokuvanäyttely, ikoninäyttely, lauantaina paikalla 4H-yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja Mira Alatalo sekä glögi- ja piparitarjoilu.

Sunnuntaina yhteiskoulun auditorion täyttää Vimpelin Vedon ja vapaa-aikatoimen palkitsemistilaisuus, jossa palkitaan vuoden aikana menestyneitä urheilijoita ja julkistetaan mm ryhtityttö ja -poika sekä kunnon kuntalainen.

Vimpelin Nuorisokuvat näyttävät sekä lauantai- että sunnuntai-iltana elokuvan Last Christmas ja Sääsken Nuorisoseuralla vietetään joulunavausta sunnuntai-iltana joululaulujen ja jouluvalojen sytyttämisen merkeissä.

MAINOS
Edellinen artikkeliMIELI ry:n joulukeräyksellä kerätään varoja lasten ja nuorten mielenterveystyöhön
Seuraava artikkeliMyllykankaan koulun yritteliäät oppilaat valmistivat 60 komeaa linnunruokinta-automaattia!