-6.9 C
Alajärvi
torstai 23.3.2023
spot_img
spot_img

Tunnelmalliset Joulumyyjäiset Nuorisotalolla Vimpelissä

Tulevana lauantaina 30.11. Vimpelin Nuorisotalo täyttyy myyjäisvipinästä, kun kolmisenkymmentä innokasta myyjää levittäytyy Nuorisotalon alakertaan.

Luvassa on tunnelmallinen Joulumyyjäistapahtuma, jossa vierailee joulupukki ja Vimpelin yrittäjäyhdistys pyörittää Jouluherkku-kahvilaa. Myyjäiset ovat avoinna kello 10-13.

Myynnissä on monenlaista ihanaa itse tehtyä, leivonnaisista käsitöihin ja koruista nukkekodin kalausteisiin.

Myös eri yhdistykset ja seurat ovat mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa ja myymällä mm arpoja. Vimpeli-Seuran pöydästä pääsee ostamaan uuni tuoreen Vimpelin Joulu 2019 -lehden.

Muistutamme myyjäisvieraita varaamaan mukaan käteistä. Joulumyyjäisten järjestelyistä vastaa Vimpelin Yrittäjät ry:n hallinnoima Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin -hanke. Hankkeen on rahoittanut Leader Aisapari.

Myyjäisten lisäksi Joulunavausviikonloppuun sisältyy monipuolista ohjelmaa. Perjantai-iltana Hippo-puistossa Kirkonkylän kyläyhdistyksen järjestämä glögi- ja piparitarjoilu, joulupukki piipahtaa paikalla ja illan päätteeksi saadaan ihailla ilotulitusta.

Vimpelin kirjasto on auki lauantaina 30.11. kello 10-13. Kirjastossa Minun Järviseutuni – valokuvanäyttely, ikoninäyttely, lauantaina paikalla 4H-yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja Mira Alatalo sekä glögi- ja piparitarjoilu.

Sunnuntaina yhteiskoulun auditorion täyttää Vimpelin Vedon ja vapaa-aikatoimen palkitsemistilaisuus, jossa palkitaan vuoden aikana menestyneitä urheilijoita ja julkistetaan mm ryhtityttö ja -poika sekä kunnon kuntalainen.

Vimpelin Nuorisokuvat näyttävät sekä lauantai- että sunnuntai-iltana elokuvan Last Christmas ja Sääsken Nuorisoseuralla vietetään joulunavausta sunnuntai-iltana joululaulujen ja jouluvalojen sytyttämisen merkeissä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät