25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Ykköspesiskausi käyntiin äitienpäiväviikonloppuna

Ykköspesiksen otteluohjelmat on julkaistu. Miesten Ykköspesiksessä on mukana 12 ja kaksilohkoisessa naisten Ykköspesiksessä 16 joukkuetta kaudella 2020. Sarjojen voittajat nousevat Superpesikseen ja haastajat saavat mahdollisuutensa superpesiskarsinnassa.

Alavuden Peli-Veikot debytoi miesten Ykköspesiksessä heti sarjan avauskierroksella lauantaina 9.5. ja saa vastaansa Sotkamon Jymyn. Uusia joukkueita sarjassa ovat myös Loimaan Palloilijat sekä Superpesiksestä pudonnut Alajärven Ankkurit, jonka ensimmäinen peli pelataan kotona sunnuntaina 10.5. kello 15. Vastaan saapuu Sotkamon Jymy.

MAINOS

Runkosarjan erikoisuutena Haminan Palloilijat ja Sotkamon Jymy pelaavat back to back -ottelut toukokuussa. Otteluista jälkimmäinen on Jymyn kotiottelu perinteikkäässä pesäpallokaupungissa Lahdessa.

Miesten Ykköspesiksessä runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen. Neljä seuraavaa jatkavat sarjan sisäisiin välieriin, joiden voittajat tavoittelevat nousua superpesiskarsinnassa.

Naisten Ykköspesiksessä uusia joukkueita ovat Haminan Palloilijat, Pattijoen Urheilijat Raahesta ja Puijon Pesis Kuopiosta sekä Superpesiksestä pudonnut Lappajärven Veikot. 16 joukkuetta on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. Lappajärven Veikkojen ensimmäinen peli on kotipeli sunnuntaina 17.5. kello 17 ja vastaan saapuu Pesäkarhut Porista.

Pudotuspeleihin etenevät molempien lohkojen neljä parasta. Naisten Ykköspesiksen loppuottelun voittaja nousee Superpesikseen ja häviäjä saa uuden mahdollisuuden superpesiskarsinnassa.

Miesten Ykköspesis 2020

Joukkueet: Alajärven Ankkurit; Alavuden Peli-Veikot; Haminan Palloilijat; Kannuksen Ura; Laukaan Urheilijat; Loimaan Palloilijat Junioripesis (Loimaan Palloilijat); Oulun Lippo Juniorit (Oulun Lippo); Puijon Pesis, Kuopio; Simon Kiri; Sotkamon Jymy; Ulvilan Pesä-Veikot; Vähänkyrön Viesti.

Naisten Ykköspesis 2020

Joukkueet/etelälohko: Espoon Pesis; Haminan Palloilijat; Hämeenkyrön Räpsä; Janakkalan Jana; Mailajuniorit, Kankaanpää; Pesäkarhut 2, Pori; Pöytyän Urheilijat; Roihu, Helsinki.

Joukkueet/pohjoislohko:
Jalasjärven Jalas; Kajaanin Pallokerho; Lappajärven Veikot; Mailattaret, Vaasa; Oulunsalon Vasama; Pattijoen Urheilijat, Raahe; Puijon Pesis, Kuopio; Tyrnävän Tempaus.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät