1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Cars Perho pyrkii ilmastovastuulliseen autokauppaan

Alajärvellä ja Perhossa toimiva Cars Perho Oy on aloittanut yhteistyön Co2 Compensate Finlandin kanssa.

Tämä halsualainen yritys kompensoi hiilidioksidipäästöjä Cars Perhon kautta myytäviin autoihin.

MAINOS

Yhteistyökuvio on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja se tuli ajankohtaiseksi, kun Alajärven toimipisteeseen työhön tullut Juha Karhukorpi toi ajatuksen mukanaan.

– Ajatus hiilidioksidipäästöjen kompensoinnista on tullut minulle tutuksi, koska veljeni on mukana Co2 Compensate Finlandissa. Koen, että päästöjä pitää vähentää jos mahdollista, mutta silloin kun se ei ole mahdollista, on päästöt yritettävä kompensoida ja puiden istuttaminen on siihen oivallinen keino.

Karhukorpi kertookin, että Co2 Compensate Finlandilla on sopimus METSÄntähden Tiimin kanssa, joka hoitaa käytännössä puiden istutuksen. Uusia puuntaimia istutetaan 60 kappaletta Cars Perhosta ostetulla autolla ajettavia seuraavia 15000 kilometriä vastaan.

– Näin asiakas voi olla näistä kilometreistä aiheutuvista päästöistä huoletta, kun on ostanut auton meiltä ja on ottanut palvelun käyttöönsä.

– Tarjoamme tammikuussa asiakkaillemme tämän täysin uudenlaisen palvelun kaikkiin yli 10000 euroa maksaviin autoihin veloituksetta. Samalla haluamme olla tekemässä entistäkin vastuullisempaa autokauppaa.

– Halutessaan asiakas voi myös ostaa päästöhyvityksen meidän kauttamme myös muihin autoihin, Karhukorpi muistuttaa.

Ilmastoasiat kiinnostavat autokaupan asiakkaita nykyisin yhtä enemmän.

Karhukorpi sanoo, että myynnissä olevat hybridit kiinnostavat ja niitä tutkitaan kiinnostuneina, mutta niitä ostavat yleensä vasta ne, jotka nimenomaan ovat hybridiä etsimässä.

– Hybridi ei kaikille ole vielä ajankohtainen hankinta ja silloin hiilidioksidipäästöjen kompensointi muilla tavoin on hyvä vaihtoehto!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät