3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Lapinkorvelle kunniamerkki valtuuston kokouksessa

Maanantaina 19 valtuutetun ja kahden varavaltuutetun voimin kokoontuneella Vimpelin kunnanvaltuustolla oli esityslistallaan yksi varsinainen pykäläasia.

Valtuuston kokouksessa merkittiin loppuun saatetuksi valtuutettu Anne Niemen kesäkuussa 2019 keskustan valtuustoryhmän puolesta jättämä valtuustoaloite vapaa-aika- ja kulttuuritoimen lautakunnan perustamisesta 1.1.2020 alkaen.

MAINOS

Kunnanvaltuusto hyväksyi viime marraskuussa pitämässään kokouksessa, että kunnan toimielinorganisaatioon lisätään vapaa-aika- ja kulttuurilautakunta. Hallintosääntöä on muutettu ja se on tullut tätä koskevine muutoksineen voimaan kuluvan vuoden alussa. Uusi vapaa-aikalautakunta on kokoustanut kerran kuluvan vuoden aikana.

Kunnanvaltuustossa ei ollut maanantaina käsiteltävänä kunnanhallitukselle esitettävää kysymystä tai valtuutettujen aloitteita. Myöskään kyselytuntia ei pidetty.

Valtuuston kokouksen aluksi kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli antoi pitkään Vimpelissä yrittäjänä työskennelleelle ja sekä kunnanvaltuustossa että -hallituksessa toimineelle Markku Lapinkorvelle (Haloo Vimpeli) Suomen Leijonan ritarikunnan ansioristin.

Valtuutettuna Lapinkorpi toimii toista kauttaan. Hän oli kunnanhallituksen jäsen ensimmäisen kerran jo 1980-luvulla. Nyt hänellä on meneillään hallituksessa toinen kaksivuotiskausi. Lapinkorven saamaa ansiomerkkiä juhlistettiin kakkukahvein.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät