1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Lappajärven toimintakeskuksen taidepiiri pystytti näyttelyn kirjastoon

Unelmia -näyttelyssä on myös hienoja ornamentteja!

Lappajärven toimintakeskuksen talveen on tänä vuonna kuulunut taide ilolla ja suurella sydämellä.

Järvilakeuden kansalaisopiston järjestämää taidekurssia tokella on käynyt pitämässä alajärveläinen kuvataiteilija Ulla Hautamäki, joka kertoo iloisen ja innokkaan 13 -henkisen oppilasryhmän vetämisen olleen hänelle mieluisa tehtävä, joka on antanut paljon myös vetäjälle.

MAINOS

Kuvataidepiiriä tokella ei viime vuosina ole ollut. Nyt ”Taidetta ilolla ja sydämellä” -kuvataideryhmää on pidetty syksystä alkaen joka toinen viikko ja aikaan on saatu hienoja taideteoksia.

– Lähtökohtana meillä on ollut nimensä mukaisesti ilo ja tekemisen riemu. Olemme tutustuneet eri tekniikoihin, maalanneet vesivärein, piirtäneet hiilellä ja muovailleet savea, Ulla kertoo.

Mielenkiintoinen osa kurssia ovat olleet kunkin kurssipäivän päätteeksi pidetty taidehistoriatuokio, jonka vastaanotto osanottajien parissa on ollut huikea.

– Kurssilaiset ovat tehneet todella hyviä havaintoja esillä olleista kuvista ja antaneet minullekin uutta näkökulmaa asioihin, Ulla sanoo.

Koska talven aikana on saatu aikaiseksi toinen toistaan hienompia töitä, päätettiin ne tuoda myös muiden nähtäville. Lappajärven kirjastossa on 26.3. saakka nähtävillä toimintakeskuksen näyttely Unelmia, jossa on iso määrä kauniita, värikkäitä ja elämänmakuisia teoksia, joihin kannattaa käydä tutustumassa!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät