-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Kevät kukkii Paula-Stiinassa Lehtimäellä

Lehtimäellä Kukka- ja hautauspalvelu Paula-Stiinassa kevään tulo näkyy jo monissa tuotteissa. Eletään lähestyvää pääsiäisen aikaa, joka näkyy voimakkaasti juurikin väreissä.

Paula-Stiinan kauppias Paula Haapaniemi kertoo, että heillä niin ruukku- kuin leikkokukkien myynti on kokolailla samantasoista. Useimmiten kuitenkin halutaan leikkokukkaa.

MAINOS

Sidotut kimput ovat ehdottomasti tämän päivän juttu. Irtonaisia kukkia ostetaan myös jonkin verran,
sillä moni haluaa asetella kukkia itse kotonaan trendikkäästi esimerkiksi pulloihin ja muihin astioihin.

Paula toteaa, että juuri nyt kukille onkin kodeissa paikkansa, sillä vietetäänhän kotona nyt aikaa huomattavasti enemmän kuin tavallisesti korona-viruksen takia. – Mikä onkaan miellyttävämpää kuin katsella kaunista kimppua pöydällä, Paula kysyy?

Toimimme elävien materiaalien parissa, joiden myyntiaika on joka toimituserälle lyhyt. Emme pidä isoja varastoja, jotta pystymme takaamaan tuotteiden tuoreuden.

Paula toivookin, että jos asiakas tietää tarvitsevansa jotain tiettyä kukkaa jollakin viikolla, niin asiasta vinkattaisiin jo saman viikon maanantaina Paula-Stiinaan.

Tällä hetkellä kukkia on vielä hyvin saatavilla tukuista ja tukkuautot ajavat kaksi kertaa viikossa, mutta jatkosta ei kukaan osaa varmuudella sanoa, miten toimitukset tulevat pelaamaan.

Pienet kivijalkamyymälät ovat nyt aarrettakin arvokkaampia ja kaikki yrittäjät pesevät ja desinfioivat tilojaan päivittäin. – Isoja ruuhkia ja jonoja ei pienissä liikkeissä muodostu ja muihin asiakkaisiin
on helppo asioidessaan ottaa etäisyyttä!

Ilmojen lämmetessä Paula-Stiinassa siirrytään pääsiäisasetelmien kanssa pihamyyntiin, mikä
lisää entisestään asioinnin turvallisuutta.

Kotiinkuljetukset pelaavat edelleen normaalisti, mikäli haluaa tilata kukkia kotiin tai lähettää
ystävälle. Koronasta huolimatta elämme sääntöjen ja lain puitteissa positiivisella mielellä.

Jokainen euro on erityisesti pienyrittäjälle nyt tarpeen, koska kulut juoksevat myös kysynnän
pienentyessä.

Paula-Stiinan hautauspalvelu toimii normaalisti ja mikäli jatkossa tulee lisärajoituksia kauppojen aukiolon suhteen, niin joka tapauksessa hautauspalvelu päivystää.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät