-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kävely Team Alajärven ykköslaji!

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen nettisivulle on tammikuusta lähtien kerätty liikuntasuorituksia.

Alajärveläiset eivät selvästikään ole sohvaperunakansaa! Tästä todisteena 10000 kilometrin rikkoutuminen lyhyessä ajassa. Kilometrien lisäksi kuntoilutunteja on kirjattu 1431.

Liikunta-Aallon sivulla voi kirjata kaikkia liikuntasuorituksia, joko kilometreinä tai tunteina. Eniten on kirjattu kävelykilometrejä (4730). Sivulla www.liikunta-aalto.fi näkyy Team Alajärven liikuntasuoritussaldo ajantasaisena.

MAINOS

Liikuntasuoritusten keräyskampanja jatkuu edelleen ja tavoitteena on kerätä yhä suurempi yhteispotti liikuntasuorituksia. – Ollaan hyvässä vauhdissa. Kevään parhaat liikkumiskelit ovat vasta edessäpäin, eiköhän ennen kesää saada potti tuplattua, arvioi projektipäällikkö Henna Matintupa.

– Koronavirus on laittanut ihmiset miettimään uudenlaisia liikkumismuotoja. Liikuntapaikat on suljettu ja ryhmäliikuntatunnit on peruttu, mutta se ei ole alajärveläisiä pysäyttänyt. Nyt suunnataan metsäpoluille ja jumpataan kotona.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät