-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Päivittäistavaroiden keräys- ja toimituspalvelu koko Eepeen toiminta-alueelle

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee ja Keskustaksi aloittavat päivittäistavaroiden keräys- ja toimituspalvelun, joka kattaa koko Eepeen toiminta-alueen, poislukien Seinäjoen kaupunkialueen, jossa palvelun hoitaa Prisma Seinäjoen Kauppakassi.

Palvelussa asiakas soittaa Keskustaksin keskusvaraamoon ja antaa tilauksensa. Tilauksia voi soittaa kellon ympäri ja kaikkina viikonpäivinä.

MAINOS

Keskusvaraamo välittää tilauksen asiakasta lähimpänä olevaan Eepeen S-marketiin tai Saleen, missä tavarat kerätään ja asiakas voi ne sieltä noutaa tai Keskustaksin taksi hoitaa tavaroiden kuljetuksen asiakkaalle kotiin asti. Nouto ja kotiin toimitus on tarjolla tiistaisin ja perjantaisin.

Palvelu on kotitalouksille. Asiakasomistajat saavat ostoista Bonusta ja lisäksi maksutapaetua, kun maksavat ostokset S-Etukortilla. Yrityksille taksit hoitavat sekä keräilyn että kuljetuksen.

– Olemme saaneet asiakkailta paljon toivomuksia keräilypalvelusta. Hienoa, että asia saatiin ratkaistua näin joustavasti Keskustaksin kanssa, iloitsee Eepeen kaupallinen johtaja Jari Palo.

Palvelu on kehitetty tässä vaiheessa erityisesti koronaviruksen aiheuttamalle poikkeusajalle palvelemaan kotitalouksia Eepeen toiminta-alueella.

Seinäjoen alueella ruoan verkkokauppapalvelut tarjoaa Prisma Seinäjoki ja sieltä kotiinkuljetukset hoitaa Posti Seinäjoen kaupunkialueelle ja kuljetuspäiviä on maanantaista lauantaihin.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee ja Keskustaksi haluavat olla näin varmistamassa kaikille Eepeen toiminta-alueella asuville mahdollisuuden saada tarvittaessa kauppaostokset kotiinsa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät