0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Kuortane Games juhannuskisat siirtyy

Kuortane Games siirtyy koronatilanteen vuoksi juhannukselta myöhempään ajankohtaan. Päivämäärää ei vielä ole lyöty lukkoon, sillä keskusteluja käydään vielä monen tahon kanssa. Lisäksi odotaan vielä tietoa yleisurheilun EM-kisojen kohtalosta.

– Olemme koko kriisin ajan lähteneet siitä ajatuksesta, että kisat tullaan tänä vuonna pitämään. Olemme seuranneet tilannetta ja miettineet vaihtoehtoja. Suomen hallituksen ilmoitus yli 500 hengen tapahtumien kieltämiseksi heinäkuun loppuun ratkaisi lopulta päätöksen kisojen siirrosta, kertoo Kuortane Gamesin pääsihteeri Tuomas Mikkola.

MAINOS

Tässä vaiheessa yli 500 hengen kokoontumiset on kielletty 31.7. saakka, eikä varmuttaa isojen yleisötapahtumien järjestämisestä ole vielä elokuussakaan. Mikkola uskoo, että 81. Kuortaneen kisat tullaan kuitenkin käymään jollain tasolla.

– Tässä vaiheessa moni asia on vielä auki, mutta tahtotilana on, että urheilijoille saadaan laadukkaat kisat järjestettyä. Se onko kisat yleisölle avoimet vai ei päättää muut tahot. Toiveena on, että myös urheilijat pääsisivät pian työnsä ääreen, pohtii Mikkola kesän kisoista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät