0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Soinin Luonto- ja erämessut siirtyvät vuodella

Soinin Luonto- ja erämessuja on päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Uusi päivämäärä on 7.-8.8.2021.

Järjestäjät kokivat tämän ratkaisun ainoaksi mahdolliseksi vastuulliseksi päätökseksi, koska suuret yleisötapahtumat ovat kiellettyjä heinäkuun loppuun asti ja messut oli suunniteltu pidettäåviksi viikon päästä kieltorajoituksen päättymisestä.

MAINOS

– Päätöksemme perustui tietoihin messukävijöiden keskimääräisestä iästä, näytteilleasettajien iästä sekä messukävijöiden turvallisuuteen, kertoo projektipäällikkö Eetu Puntala.

Messujen vaikutuksesta Soiniin olisi tullut reilu lisäys ihmisiä verrattuna kunnan vakituiseen asukasmäärään.

– Tämä oli mielestäni ja myös työryhmän mielestä ainoa vastuullinen ja oikea päätös, jotta voimme pitää kuntalaiset ja lähialueiden asukkaat terveinä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että minun pestini Soinissa päättyy touko-kesäkuussa. Siihen asti valmistelen ensi vuoden messuja ja Eväitä Erämaasta-hanketta, Puntala kertoo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät