Peliteemaiset live-keskusteluillat vanhemmille ja perheille

Mainos[adrotate banner="3"]

Perheen kanssa vietetty aika on lisääntynyt koronarajoitusten myötä ja mielekästä tekemistä kaivataan.

Tähän tarpeeseen erilaiset pelit tarjoavat innostavaa tekemistä yhdessä! Vai onko ennemmin tarve rajoittaa jo pelilaitteiden käyttöä ja kaipaatte pelikasvatusvinkkejä?

MAINOS

EHYT Länsi-Suomi Facebook-sivulla järjestetään kaksi peliteemaista live-keskusteluiltaa, joihin mahdollisuus osallistua mistä päin vain Suomea.

Tänään tiistaina 5.5. kello 18-19 luvassa on vinkkejä perheille monenlaiseen pelaamisen ja peliharrastamiseen kotona. Keskusteluttamassa ovat Satu Aronen ja Mikko Parkkonen Etelä-Pohjanmaan kulttuuriyhteisö Ranka ry:stä.

Live-keskusteluillan tarkoitus on tutustuttaa ja antaa vinkkejä monimuotoisesta pelaamisesta ja esimerkiksi tutustuttaa vähän vieraampiin lautapeleihin. Tule kuulemaan, keskustelemaan ja saamaan vinkkejä uudenlaisiin pelimuotoihin!

Pelaaminen on kehittävää, sosiaalista ja luovaa. Jokaiselle on olemassa sopiva tapa harrastaa pelaamista, iästä riippumatta.

Torstaina 7.5. kello 18-19 on luvassa vinkkejä pelikasvatukseen. Keskusteluttamassa ovat Jan-Markus Vuorenmaa Seinäjoen Gaming ry:stä ja Miia Hietaniemi Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:stä.

Monessa perheessä pelilaitteilla vietetään nyt tavanomaista enemmän aikaa ja keskustellaan, missä määrin pelaamista pitää kenties rajoittaakin. Toisaalta pelaaminen on mukava ja kiva harrastus, joka tarjoaa myös paljon myönteisiä asioita kuten onnistumisen kokemuksia.

Tule seuraamaan, keskustelemaan ja saamaan pelikasvatusvinkkejä! Ollaan kiinnostuneita, mitä ja miten lapsi pelaa!

Live-keskusteluun pääset mukaan EHYT Länsi-Suomen fb-sivulta facebook.com/ehytlansisuomi.

MAINOS
Edellinen artikkeliHallitus linjasi koronakriisin rajoitusten vaiheittaista purkamista
Seuraava artikkeliLappajärven pinta laski huhtikuussa yli 20 senttiä