1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Seuraa verkossa Metsävisan finaalia – mukana kilpailija Alajärveltä ja Kuortaneelta

Yläkoulujen metsätietokilpailun Metsävisan 2020 finaali käydään tänään keskiviikkona 20.5. kello 10-12 suorassa verkkolähetyksessä. Finaalia voi seurata osoitteessa stream.kongressitekniikka.fi/metsavisa

Kilpailijoina on 50 parasta koulunsa visavoittajaa, jotka pääsivät finaaliin yli 21000 Metsävisan alkukilpailuihin osallistuneen nuoren joukosta. He osallistuvat lähetykseen kouluiltaan ja kodeistaan kaikkialta Suomesta etelärannikolta Kittilään.

MAINOS

Alajärveltä kisassa on mukana Alina Koivunen ja Kuortaneelta Aaro Saunala.

Finalistit vastaavat kilpailukysymyksiin mobiilisovelluksella ja palkitaan rahapalkinnoin. Voittaja saa 500 euroa.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä tervehtii finalisteja videotervehdyksellä. Videolla hän vastaa myös finalistien ennakkoon toimittamiin kysymyksiin ”ministerin kyselytunnilla”.

Tubettaja HurHur osallistuu visaan ja jutustelee finalistien kanssa kilpailukoitoksen jälkeen. HurHur kannusti finalisteja treenaamaan YouTube-videollaan.

Metsävisan tunnelmia voi myös seurata @foreststateofmind-Instagram-tilillä sekä twitterissä hashtageilla #Metsävisa ja #Skogsnöten.

Metsävisaa on järjestetty yhtäjaksoisesti joka vuosi vuodesta 1982 lähtien. Miljoonan osallistujan raja ylittyi vuonna 2016. Vuonna 2021 Metsävisa järjestetään 40. kerran. Koulutason kilpailu käydään helmikuun alussa ja finaali entiseen tapaan maastossa kaksipäiväisen opintomatkan aikana toukokuussa.

Metsävisan pääjärjestäjät ovat Suomen Metsäyhdistys ja Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry. Metsäala on laajasti mukana rahoittamassa ja järjestämässä Metsävisaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät