-8.6 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Tmi Vesa Liikala tukee Vetoa

Monet yritykset ovat lähteneet tukemaan urheiluseuroja koronakriisin aikana. Vimpelin Veto on esimerkiksi pyörittänyt netissä tavarahuutokauppaa jo parin viikon ajan.

Vimpeliläinen yrittäjä Tmi Vesa Liikala visioi oman ideansa kasvattajaseuransa tukemiseen.

MAINOS

Vesan yritys jyrsii kannot pihaltasi ja touko-kesäkuun aikana tehdyistä tilauksista hän tukee 20 prosenttia per kanto Vimpelin Vetoa. Nyt onkin mahdollisuus päästä eroon harmittavista kannoista ja tukea Vetoa haastavana korona-aikana.

– Hienoa,että paikalliset yrittäjät haluavat auttaa Vetoa näinä tiukkoina aikoina. Vesa otti meihin yhteyttä ja kertoi tuki-ideasta, jossa osa uusien tilausten tuotosta ohjautuu Vedon tukemiseen, Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala kertoo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät