24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Uusi rivitalohanke käynnistymässä Alajärvellä

Alajärvellä on käynnistymässä rivitaloprojekti vielä tälle vuodelle. Kyseessä on Leppätielle kohoava Asunto-osakeyhtiö Leppäkoti Oy ja hankkeen taustalta löytyvät yrittäjät Kirsi Kultavuori, jolta löytyi rivitalolle tontti, ja itse rakennuksen puuhamies Jyrki Björkbacka.

Leppätielle rakennetaan viiden asunnon rivitalo sekä siihen liittyvä autokatos. Asunnot ovat kooltaan 40, 51, 69,5, 69,5 ja 87 neliötä. Kohteen suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Tuomela Ky, Alajärvi ja rakentaja on Rakennusliike Björkbacka Oy, Jyrki Björkbacka, Alajärvi.

MAINOS
Alajärvellä Leppätielle rakennetaan Asunto-osakeyhtiö Leppäkoti.

Jyrki Björkbacka kertoo, että rivitalon sijainti tulee olemaan loistava sekä iäkkäämmille sekä lapsiperheille, sillä vierestä löytyvät ruokakauppa, ala-aste sekä kaikki urheilupaikat kuten jäähalli, uimahalli ja Kitron stadion.

Sijainti keskustan ja Hirsikankaan välissä, K-Ruokavinkin takana on kuitenkin rauhallinen, vaikka paikka sijaitsee keskustassa.

Vielä tällä hetkellä tulevan rivitalon tontilla ovat Kultavuoren vanhat autotallit, mutta ne puretaan syksyyn mennessä. Rakennusliike Björkbacka Oy:lla on runsaasti kokemusta rivitalonyhtiöiden rakentamisesta Alajärvellä, joten työt sujuvat varmasti joutuisasti ja ammattitaidolla.

Asunnoista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jyrkiin ja ne tulevat ennakkomyyntiin Kiinteistönvälitys Alajärvi OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV:lle. Oman asuntonsa ennakkoon varanneet voivat vielä olla mukana vaikuttamassa oman asuntonsa sisustusratkaisuihin.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät