Soinin Sale uudistui Eepeen 30. S-marketiksi!

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinissa oli aikoinaan S-Market, joka myymäläuudistusten myötä kymmenisen vuotta sitten muuttui Saleksi.

Marketpäällikkö Päivi Väliaho kertoo, että käytännössä koko kuluneen kymmenen vuoden ajan asiakkaat ovat toivoneet paluuta takaisin S-Marketiksi ja nyt se on vihdoin viimein totta!

MAINOS

– Se, että Salesta tuli taas S-Market, johtui nimenomaan tarpeesta vaihtaa myymälätyyppiä, kuin muista remonttitarpeista, Väliaho kertoo.

Ykkössyy uudistukselle oli juurikin saatu asiakaspalaute ja toisaalta se, että myynti on kasvanut hyvin. Myynnillisesti kriteerit siis täyttyvät nyt niin, että myymälä oli mahdollista uudistaa S-Marketiksi.

Miksi asiakkaat sitten ovat kaivanneet Salen sijasta S-Markettia?

– S-Marketin valikoimissa on yli 1500 tuotetta enemmän, kuin Salessa, Väliaho sanoo ja kertoo valikoimien muuttuneet ja kasvaneen uudistuksen myötä.

Saleissa valikoimat on ajateltu enemmän siltä pohjalta, että sieltä poiketan hakemaan ne tuotteet, jotka unohtui ostaa isommasta liikkeestä, kun taas S-Market on se paikka josta ne kodin perusostokset tehdään.

Myös hintataso on S-Marketissa asiakasystävällisempi.

Kun saadaan uutta, niin samalla myös menetetään. Päivi Väliaho toteaa, että tutusta valikoimista poistui uudistuksessa autotarvikkeet ja osa käyttötavaroista, mutta toki esimerkiksi langat ja lelut jäivät.

Kokonaan uutena valikoimiin saatiin puutarhapuoli. Nyt myynnissä ovat olleet lähinnä vain mullat, mutta ensi keväänä jo kukkasetkin.

Selkeää valikoimien kasvua tuli hedelmiin ja vihanneksiin, lihoihin, kaloihin ja leipä sekä pullaosastoille.

– Asiakkaamme ovat olleet valikoimiin nyt todella tyytyväisiä ja moni varmaan yllättyi, miten paljon ja monipuolisesti tuotteita meille nyt saatiinkaan, Väliaho iloitsee.

Soinin S-Marketeissa on nyt käytössä uudet energiatehokkaat kylmä- sekä muut hyllykalusteet. Samoin valaistus on uusittu kokonaan. Väreiksi saatiin uusinta uutta, eli S-markettien uuden konseptin mukaisesti pääväri ei olekaan enää sinikeltainen, vaan hillittyn tummanharmaa.

Koronatilanteesta johtuen myymälän avajaisia juhlitaan myöhemmin sopivampana ajankohtana.

S-market Soini on Eepeen 30. S-market. Siellä työskentelee tällä hetkellä kuusi vakituista työntekijää, kolme kesätyöntekijää ja yksi harjoittelija. Liike on arkisin avoinna kello 7-21 ja sunnuntaisin kello 10-21.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKirkkoherra ja kaupunginjohtaja mittelevät paremmuudestaan viiden lajin tempauksessa Alajärvellä!
Seuraava artikkeliAlajärven kaupunki solmi yhteistyösopimuksen yleisurheilija Eucabeth Kivikankaan kanssa