1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Lehtimäellä kokoonnutaan yhteiseen piknik-konserttiin!

Juttua muokattu 30.6.klo 12.05: ***Tapahtuma on siirretty keskiviikkona uhkaavan sateen ja ukkosen vuoksi torstai-illalle 2.7. klo 18!***

Korona muutti suunnitelmia Lehtimäen Ränkiviikon osalta, kuten niin monen muunkin kesän tapahtuman suhteen.

MAINOS

Kokonaan heinäkuun alkuun sijoittuvaa Ränkiviikkoa ei kuitenkaan ole unohdettu, sillä maanantaina 29.6. kello 18 kesäillan pyöräily lähtee Kirkonkylän nuorisoseuralta kohti Lehtimäen nähtävyyksiä.

Tämän lisäksi korona-aikaa silmällä pitäen suunniteltiin ihan uudenlainen Ränkiviikon tapahtuma, jossa turvavälit on helppo pitää!

Lehtimäen Kulttuuriyhdistyksen toimesta pidetään torstaina 2.7. kello 18 Suokonmäen kotiseututalon ja näkötornin alueella piknik-konsertti ja yhteislaulutilaisuus, jonne toivotaan mahdollisimman monen saapuvan kahvitermoksien, eväskorien, omien istuinten tai vaikkapa vilttien kanssa!

Jokainen voi varata niityltä itselleen mieluisan paikan ja nauttia musiikista, yhdessä laulamisesta, eväistä ja Suokonmäen upeista maisemista!

Illassa laulattajina ovat Gökhan Arifoğlu, Heikki Jokiaho ja Jari Mäenpää. Luvassa on niin vanhoja tuttuja yhteislauluja kuin vähän uudempaakin tuotantoa ja sisältyypä iltaan myös pieniä musiikkiesityksiäkin!

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät