-14.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Tuottajapuodin Elomarkkinoilta Soinista lähellä tehtyä ja tuotettua

Tuottajapuodin Elomarkkinat Soinin Kukonkylässä kokoavat paikalle tulevana sunnuntaina mukavan kattauksen lähellä tuotettua ja valmistettua.

Tuottajapuodin yrittäjä Eeva-Liisa Tolonen kertoo, että markkinat ovat nyt ensimmäiset sen jälkeen, kun hän vuoden vaihteessa sulki Tuottajapuoti -myymälänsä Alajärven Paavolantorilla.

Elomarkkinoiden teemaan sopivasti pihapiirin puut notkuvat omenoita.

Tuon jälkeen yrityksessä on keskitytty rakentamiseen ja leipomiseen. Eeva-Liisan mainioita leipomuksia saa useiden eri Reko -ryhmien kautta.

MAINOS

– Kevään aikana olemme saaneet valmiiksi leipomon gluteenittoman osan, mikä on iso helpotus. Lisäksi pihaan rakentunut myyntimökki on nyt sopivasti valmis Elomarkkinoille.

Eeva-Liisa kertoo, että leipomo tuotteita hän toimittaa Reko-piireihin siten, että kerran kuussa hän käy Kauhava-Alahärmä-Ylihärmä alueella, kerran kuussa Kortesjärvellä, Evijärvellä ja Lappajärvellä, kahdesti kuussa Seinäjoella ja kerran kuussa Kuortaneella ja Alavudella.

Alajärvellä Tuottajapuolti ei ole Reko -toiminnassa, mutta leipomuksille on silti paljon kysyntää.

– Osalle vanhoista asiakkaista toimitan leivonnaiset matkan varrella, joka toinen keskiviikko kello 16. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä, voin kyllä toimittaa tilauksia silloin muillekin, Eeva-Liisa sanoo.

Markkinoilta monenlaista

Tulevana sunnuntaina 9.8. kello 12-15 Tuottajapuodilla Kukonkylällä vietetään Elomarkkinoita. Sijainti on Ähtärintien varressa, eli paikka löytyy Suninsalmen ja Soinin välisen maantien varrelta.

Markkinoilla on luonnollisestikin myynnissä oman leipomon tuotteita, niin gluteenittomia kuin tavallisiakin, ja kaikki pakasteessa olevat gluteenittomat tuotteet myydään hurjin alennuksin.

Paikalle saapuu myös paljon muita myyjiä, kuten Luonteva luonnonkosmetiikka, Helka Emilia mausteet ja sinapit, Konttiaho Highlander lihatuotteet Karstulasta, Katteluksen Kanalan luomumunat Kuortaneelta, Anneli ja Mikko Laakson hunajat ja käsityöt, Nature Paavolan koivunmahlajuomat ja Kurejoen puutarhan tomaatit ja kurkut!

Markkinaväkeä palvelee tapahtumassa kahvila ja paikalla on makkaratarjoilu! myynnissä on myös mm. pehmistä perheen herkkusuille!

Kyseessä on ulkoilmatapahtuma, joten tungosta voi välttää vaikka väkeä olisi liikkeellä enemmänkin!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät