-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Moodo Kwan Alajärvi aloittaa toimintansa

Korealaisten kamppailulajien seura Moodo Kwan Alajärvi aloittaa toimintansa, kun ensimmäinen peruskurssi pyörähtää käyntiin maanantaina 24.8 kaikille yli 13-vuotiaille.

Seuran apuvetäjä Joonas Kunnela demonstroi kirvespotkulla murskaamista. Kuva: Reetta Tiainen.

Kipinä seuran perustamiseen syttyi rakkaudesta lajiin sekä paikallisten kiinnostuksesta. Kyselyitä treeneistä alkoi tulla jo vuosi sitten syksyllä, kun uuden seuran vetäjät muuttivat alueelle.

MAINOS

Seuran päävetäjä Emmi Seppälä on treenannut kamppailulajeja jo 13 vuotta. Matkan varrella on tarttunut menestystä erityisesti Hanmoodossa ja sen sisarlajissa Hoi Joen Moo Soolissa, josta ovat todisteena useat Suomen mestaruudet sekä maailmanmestaruus 2017.

Emmillä on Taekwondossa 1.dan musta vyö, ja Boreal Hanmoodon mustan vyön koe hänellä on lokakuussa. Seuran apuvetäjä Joonas Kunnela on tullut hanmoodon pariin vasta pari vuotta sitten, mutta on jo menestynyt kisoissa ja ansaitusti palkittu parhaana ottelijana.

Boreal Hanmoodo on monipuolinen kamppailulaji, johon kuuluu paljon muutakin kuin ottelua. Siihen kuuluu itsepuolustusta, aseettomia ja aseellisia yksilötekniikoita, sekä taloudellisen ja luonnollisen liikkeen löytämistä, joka siirtyy treenisalilta oman arjen tueksi.

Liikkeitä harjoitellaan harrastajan omista lähtökohdista, minkä takia laji soveltuu kaikille. Treeneihin voi tulla monesta syystä: kohottamaan kuntoa, kehittämään itseään, oppimaan itsepuolustustaitoja tai vaikka kilpaillakseen.

Treenejä saa kokeilla kaksi viikkoa maksutta, ja peruskurssille voi tulla mukaan koko syyskuun ajan. Seuraan ja peruskurssiin voi tutustua tarkemmin Facebook-sivuilla facebook.com/moodokwanalajarvi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät