-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Soinilaisten muusikoiden ilta ulkoilmatapahtumana!

Soinissa järjestetään lauantaina 22.8. Soinilaisten muusikoiden ilta jo kolmatta kertaa.

Soinin juhlavuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ilta lähti elämään omaa elämäänsä, sillä se saavutti heti suuren suosion heti ensimmäisellä kertaa. Myös viime vuonna Yhteistalo oli ääriään myöten täynnä.

MAINOS

Nyt kun korona sävyttää kaikkien tapahtumien järjestelyjä, päätettiin Soinissa siirtää ilta tapahtumineen ulkosalle, vain kello 17.30 alkava, Kati Tialan vetämät yhteislaulut, lauletaan sisällä.

Muusikkojen ilta alkaa ulkona rekan lavalta kello 19. Estradille nousee noin 40 muusikkoa erilaisissa kokoonpanoissa. Housebandilla on noin 15 esiintyjää ja bändissä soittavat Markku Keski-Mäenpää, Eetu Alatalo, Pate Saari ja Jari Huvila.

Esiintyjinä on luvassa vanhoja tuttuja soinilaisia osaajia kuin uusiakin nimiä. Yhteistä kaikille esiintyjille on jokin kytkös Soiniin joko nyt tai menneisyydessä. Lavalle nousee mm. 80 -luvulta tutut bändit kansanruusut ja The If! Timpurin Roudareita kuullaan nyt ensimmäistä kertaa omana bändinään ja mukaan on tulossa myös mm. Jussi Syrjälä!

Vanhasta kaartista mukana on myös mm. ikisuosikki Jussi Roponen ja kauimmat esiintyjät tulevat Helsingistä.

Musiikin eri tyylisuuntia on edustettuna illassa laidasta laitaan, todellakin jokaiseen makuun!

Äänentoistosta tapahtumassa huolehtii Jarkko Järvenpää, joka toivottavasti itsekin ehtii tarttua mikrofoniin, ja illan juontaa tuttuun tapaan Soinin edellinen kunnanjohtaja Juha Viitasaari!

Yhteistalon tapahtuma-alueella ravintolapalvelut pelaavat ulkona jo kello 17 eteenpäin anniskeluoikeuksin. Tapahtumaillalle on tilattu kaunis syyskesän sää, mutta koska pientä epävarmuutta asiaan liittyy, on esimerkiksi ravintolapalvelujen järjestämisessä varauduttu isoilla teltoilla.

Tapahtuman järjestää Soinin Musiikinharrastajat ry, Soinin kunta, Kyläpääskyt, SoPs, Yhteistalo ja Tapahtumat Osuuskunta. Tapahtuma on maksuton, mutta paikan päällä on mahdollisuus antaa kannatusmaksunsa, jotta tapahtuma voitaisiin järjestää jatkossakin!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät