-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

”Soinilainen kesäkisaan” valtava määrä kehittämisideoita

Soinin kunta järjesti 15.6-31.7.”soinilainen kesäkisan”, jonka ideana oli kerätä soinilaisilta ja Soinin asioista kiinnostuneilta ideoita kunnan kehittämiseen.

– Kehittämisidea-aihioita ei haluttu rajata, vaan mukaan kisaan olivat tervetulleita niin suuret, kuin pienet ideat ja ajatukset. Luovuutta ja hulluutta sai myös käyttää, mutta myös arkiset elämänlaatua parantavat ideat ovat yhtä lailla tervetulleita, kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi kertoo.
Ja näin kävikin, kehittämisideoita tuli hurjat 88 kappaletta!

MAINOS

Soinin kunnan valtuusto valitsee parhaan kehittämisidean syyskuun 4. päivä järjestettävässä valtuustoseminaarissa. Kilpailuun osallistuneiden henkilöllisyys on vain kunnanjohtajan tiedossa, joten valinta suoritetaan ”puhtaalta” pöydältä.

Parhaan idean lähettänyt palkitaan 1000 euron lahjakortilla valitsemaansa soinilaiseen yritykseen. Lisäksi valitaan viisi ideaa, joiden lähettäjät saavat satasen lahjakortin valitsemaansa soinilaiseen yritykseen.

– Tämä oli hyvä keino saada selville ihmisten näkemyksiä siitä, mitä asioita Soinissa halutaan tehtävän. Ideoita tuli laidasta laitaan, niin tapahtumia, eri alueiden kehittämistä, kunnan markkinointiin jne.

– Käymme ideat läpi myös kunnantalon henkilökunnan kanssa ja mietimme, miten saisimme mahdollisimman monta asiaa vietyä käytännön toteutukseen.

– Itse olen erittäin tyytyväinen kilpailun tuloksiin ja tästä saadaan aikaiseksi monta hyvää juttua. Erityiskiitokset kaikille osallistujille jo tässä vaiheessa!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät