1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Satosankarit ostavat nyt puolukkaa! Ostopisteet Lehtimäellä, Vimpelissä ja Evijärvellä

Satosankarit vastaanottavat 4H-marja-asemilla perkaamatonta puolukkaa. Satosankarit on 4H-järjestön metsämarjojen ostoon ja välitykseen sekä nuorten työllistämiseen liittyvää toimintaa.

Satosankarit-brändin alla toimii noin 50 4H-yhdistysten ylläpitämää marja-asemaa ympäri Suomea sekä mustikan ja puolukan poimintaa varten perustettuja keruurinkejä. Marja-asemille työllistyy paikallisia nuoria.

MAINOS

4H-järjestö on pyörittänyt metsämarjojen osto- ja välitystoimintaa jo useiden vuosien ajan, ja kesästä 2020 eteenpäin se keskittyy Satosankarit-toiminnan alle. Paikalliset 4H-yhdistykset toimivat marja-asemaa hoitavien nuorten työnantajina sekä järjestävät perehdytystä ja neuvontaa uusille metsämarjojen kerääjille.

4H kannustaa erityisesti nuoria lähtemään mukaan metsämarjojen keruurinkeihin, joita perustetaan samoille paikkakunnille kuin missä marja-asemia on. Metsämarjoja keräämällä ja myymällä niitä Satosankarit-marja-asemille ansaitset rahaa ja samalla tuet paikallista nuorisotyötä.

Puolukat ostetaan päivän hinnan mukaan.

4H-marja-asemia alueellamme

Alajärven 4H maanantaisin ja torstaisin kello 16-18, Kirkonkyläntie 297, Lehtimäki.

Evijärven 4H maanantaisin ja torstaisin kello 15-17, Kaustisentie 22, Evijärvi.

Vimpelin 4H maanantaisin ja torstaisin kello 17-19, Vähtärintie 3, Vimpeli.

Nyt puolukkaan – ansaitset rahaa, tuet 4H-nuorisotyötä ja autat marjateollisuutta. Ei jätetä marjoja metsään!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät