13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Kyläelokuvakilpailu avoinna osallistumaan!

Seitsemäs valtakunnallinen kyläelokuvafestivaali järjestetään lauantaina 24.10. Alajärven Luoma-ahon upouudella kylätalolla.

Festivaaliin kuuluu jälleen perinteinen kyläelokuvakilpailu, johon toivotaan ehdokkaita ympäri Suomen – ja mikseipä ulkomailtakin!

MAINOS

Lyhytelokuvan suosituspituus on maksimissaan kymmenen minuuttia. Elokuvan muoto on vapaa ja huumori on sallittua.

Lyhytelokuva voi olla fiktio, dokumentti, musiikkivideo tai vaikkapa animaatio. Yleisteemoina ovat on maaseudun elinvoiman edistäminen, elämä maaseudulla ja monipaikkaisuus: ”Jalka kahdessa paikassa”.

Nyt kannattaa penkoa kylävideot ja itse kunkin omat otokset vuosien varrelta ja lähettää mukaan kisaan! Ratkaisevaa ei ole elokuvan tekninen laatu, vaan innostus ja ideat. Älypuhelimellakin pystyy nykyään hyvin kuvaamaan ja koostamaan videoita.

Kilpailuun osallistuvat elokuvat tulee toimittaa syyskuun loppuun mennessä joko dvd-kopioina tai verkon kautta esimerkiksi YouTube-linkkinä. Video saa olla myös aikaisemmin julkaistu. Katso tarkemmat ohjeet kotisivulta kylaelokuva.fi.

Festivaalin järjestävät Leader Aisapari ja Luoma-ahon kylä, ja oman tukensa on luvannut myös Maaseuturahasto.

Tapahtuman luennoitsijaksi saapuu dokumentaristi Olli Järvenkylä, joka toimii myös kilpailun päätuomarina. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät