1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Suntioilla vahdinvaihtojuhla Alajärven seurakunnassa

Alajärven kirkossa vietettiin Tuomasmessua ”Lähimmäisyys” -aiheen parissa viime sunnuntaina.

Eläkejuhlahetkeä seurakunnan kanssa viettävä Kullervo Ketonen kiitti Alajärven seurakuntaa antoisasta työrupeamasta ja toivotti kaikki Jumalan siunausta.

Saarnassaan kirkkoherra Ari Auranen vei aiheen ytimeen ajatuksen lähimmäisyyden hyvistä ja haastavista puolista. Haastetta tuo raamatun sana, joka kehottaa kääntämään toisen poskensa lyöjälle tai siunaamaan vihollisiaan ja rukoilemaan heidän puolesta.

MAINOS

Kaiken keskus on kuitenkin Kristuksen sovitustyö ja se, että hänen kanssaan saa tehdä joka päivä parannuksen näistäkin asioista ja sen varassa kulkea eteenpäin.

Juhlaa ja haikeutta kirkkohetkeen toi suntio Kullervo Ketosen eläkejuhla ja uuden suntion Juha Tuomelan tehtävään siunaaminen.

Kirkkoherra Ari Aurasta avustivat talouspäällikkö Tuula Luoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tapio Moisio, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Antti-Kalle Levijoki ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Kimmo Niskala.

Juha Tuomela kiitti seurakuntaa saamastaan luottamuksesta ja hän ottaa innolla vastaan suntion tehtävät.

Capriccio ensemble ja kanttori Eeva-Liisa Kolonen vastasivat Tuomaskuoron musiikista. Messun juonsi Ritva Leppäaho.

Lähtö- ja tulokahvit

Juhlakahvit nautittiin seurakuntatalolla. Kullervo kiitti työnantajaa 20 vuoden hyvästä ja antoisasta työjaksosta ja lupasi tuurata jatkossakin suntion tehtävissä.

Uusi suntio Juha Tuomela myös kiitti saamastaan luottamuksesta ja pyysi ymmärrystä, kun on nyt ajamassa itseään sisään tehtävään.

Tuomasmessussa oli yleisöä 150 henkeä.


Tiina Akomeah

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät