0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Vimpelin tonttikampanjassa saa halvan tontin ja kunnanjohtajan päiväksi talkoisiin

Kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli on lupautunut osallistumaan päiväksi talkoisiin jokaiselle, joka rakentaa talonsa Vimpeliin kunnan tonttikampanjan aikana.

Tavoitteena on auttaa talkoissa, mutta myös vaihtaa ajatuksia siitä, missä asioissa kunta voi olla parempi, auttaa, tai missä kunta on onnistunut ja samalla tutustua puolin ja toisin. – Vimpeli on maailman ainoa kunta, jossa talon rakentaessaan saa kunnanjohtajan mukaan “kökkään”!

MAINOS

Kampanjassa Jukkalan ja Sandbackan alueen asuinrakennusten rakentamiseen tarkoitetut kaavatontit myydään 50 prosentilla vuoden 2017 tontin hinnasta.
Muut kunnan omistamat asuinrakennusten rakentamiseen tarkoitetut kaavatontit myydään euron per tontti.

Rakennusvelvoite tulee täyttää kahden vuoden sisällä kiinteistön kauppakirjan päivämäärästä. Rakennusvelvoitteen täyttymättä jättäminen laukaisee vuoden 2017 kaavatonttien kauppahinnan kokonaan perinnän.

Rakennuslupahakemus tulee jättää kuntaan viimeistään 31.9.2021.
Vimpelin kunnan alueella yksityiseltä tontin ostaneelle ja asuinrakennuksen rakentavalle myönnetään tuhannen euron avustus käytettäväksi rakentamiseen tai sisustamiseen liittyvien tarvikkeiden tai tavaroiden hankintaan.

Avustuksen verokohtelu on verohallinnon ohjeiden mukainen avustuksen maksuhetkellä. Avustus maksetaan sen jälkeen, kun rakennetun kiinteistön lopputarkastus on tehty.

Suurin muutos edellisiin kampanjoihin onkin juuri tämä tuhannen euron avustus yksityiseltä ostettaviin tontteihin.

Tonttikampanjan yksi kohokohta on huutokauppa. Kunta myy ilman pohjahintaa Jukkalan alueelta 6. tontin (1993 neliömetriä) huutokaupat.com:issa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät