Kivan voimailujaostolle menestystä penkkipunnerruksessa

Mainos[adrotate banner="3"]

Karstulan Kivan penkkipunnertajat Laura Aho ja Juha Paimen kilpailivat kansallisissa klassisen penkkipunnerruksen kisoissa Kokkolassa 5.9.

Molemmat voittivat sarjansa. Soinilainen Laura Aho kilpaili sarjassa N84+. Ahon ensimmäinen nosto oli 85 kg, toisen kierroksen yritys 90 kg:sta hylättiin, ja kolmannella kierroksella voittotulos 90 kg nousi hyväksytysti ylös.

MAINOS
Karstulan Kivan edustajat tekivät komeita suorituksia Kokkolan kisoissa. Kuva Aki-Matti Rantala.

Lehtimäkeläinen Juha Paimen kilpaili sarjassa M60 120+. Paimen nosti ensimmäisellään 130 kg ja toisellaan voittotuloksensa 137,5 kg. Viimeisen kierroksen yritys 142,5 kg:sta ei tällä kertaa noussut. Molempia nostajia valmentaa karstunen Ilkka Västi.

Karstulan Kivan voimailujaosto kiittää kilpailutoimintansa tukemisesta yhteistyökumppaneitaan, joita vuonna 2020 ovat Trove (Alajärvi).

Ärräpää (Karstula), Viispiikkinen (Karstula), Karstulan Pala-Aitta, Paino-Pekka (Karstula), Karstulan Kiva, Lehtimäen Osuuspankki, Valwood Oy (Karstula), Konttiaho Highland Ranch (Karstula), Hirsityö Heikkilä Oy (Karstula), Lennun Tupa (Lehtimäki), Hierontapalvelut Aki-Matti Rantala (Lehtimäki), Taipaleen Teräs (Kyyjärvi), Pekka Pihala Oy (Karstula), Kampaamo Freeway (Karstula), Taksi Juha-Petri Jokiaho (Lehtimäki), Betset Oy (Kyyjärvi), Bellapipe Oy (Karstula), Karstula Punttis, OnSteel (Karstula), HIILTEK OY (Lehtimäki), Mäkelän Tila (Pylkönmäki), Karstulan Sisustus Ky, Lounas-Kahvila Hertta (Karstula), Puutyöt J. Vähäsoini (Soini), Peuran Liikenne (Soini), A. Piipponen Oy (Soini).

MAINOS
Edellinen artikkeliVimpelin tonttikampanjassa saa halvan tontin ja kunnanjohtajan päiväksi talkoisiin
Seuraava artikkeliLiikennevalomalli päivitetty uusien linjausten mukaiseksi – tarkista, mistä maista voi matkustaa Suomeen ilman rajoituksia