-9.8 C
Alajärvi
torstai 02.2.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Kivan voimailujaostolle menestystä penkkipunnerruksessa

Karstulan Kivan penkkipunnertajat Laura Aho ja Juha Paimen kilpailivat kansallisissa klassisen penkkipunnerruksen kisoissa Kokkolassa 5.9.

Molemmat voittivat sarjansa. Soinilainen Laura Aho kilpaili sarjassa N84+. Ahon ensimmäinen nosto oli 85 kg, toisen kierroksen yritys 90 kg:sta hylättiin, ja kolmannella kierroksella voittotulos 90 kg nousi hyväksytysti ylös.

Karstulan Kivan edustajat tekivät komeita suorituksia Kokkolan kisoissa. Kuva Aki-Matti Rantala.

Lehtimäkeläinen Juha Paimen kilpaili sarjassa M60 120+. Paimen nosti ensimmäisellään 130 kg ja toisellaan voittotuloksensa 137,5 kg. Viimeisen kierroksen yritys 142,5 kg:sta ei tällä kertaa noussut. Molempia nostajia valmentaa karstunen Ilkka Västi.

Karstulan Kivan voimailujaosto kiittää kilpailutoimintansa tukemisesta yhteistyökumppaneitaan, joita vuonna 2020 ovat Trove (Alajärvi).

Ärräpää (Karstula), Viispiikkinen (Karstula), Karstulan Pala-Aitta, Paino-Pekka (Karstula), Karstulan Kiva, Lehtimäen Osuuspankki, Valwood Oy (Karstula), Konttiaho Highland Ranch (Karstula), Hirsityö Heikkilä Oy (Karstula), Lennun Tupa (Lehtimäki), Hierontapalvelut Aki-Matti Rantala (Lehtimäki), Taipaleen Teräs (Kyyjärvi), Pekka Pihala Oy (Karstula), Kampaamo Freeway (Karstula), Taksi Juha-Petri Jokiaho (Lehtimäki), Betset Oy (Kyyjärvi), Bellapipe Oy (Karstula), Karstula Punttis, OnSteel (Karstula), HIILTEK OY (Lehtimäki), Mäkelän Tila (Pylkönmäki), Karstulan Sisustus Ky, Lounas-Kahvila Hertta (Karstula), Puutyöt J. Vähäsoini (Soini), Peuran Liikenne (Soini), A. Piipponen Oy (Soini).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät