-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Vimpelin Vedon pelit ratkeaa illalla – koronavirustestejä otettu

Suomen Pesäpalloliitto ry tiedottaa, että tiedotusvälineissä esilletuotujen tietojen mukaisesti Vimpelin Vedon superpesisjoukkueelle on tehty koronavirustestejä varotoimenpiteenä flunssaoireiden vuoksi. Testitulosten on määrä valmistua perjantai-illan aikana.

Vimpelin Veto avaa vieraskentällä paras kolmesta -pronssiottelusarjan Joensuun Mailaa vastaan lauantaina. Pesäpalloliitto tiedottaa tilanteen mahdollisista vaikutuksista viikonlopun otteluihin tänään perjantaina kello 22 mennessä.

MAINOS

– Parikymmentä flunssatapausta meillä on kauden mittaan ollut. Pesäpalloliitto ei ota näissä asioissa pienintäkään riskiä, vaan toimii vastuullisesti, kuten olemme koko kesän toimineet, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta toteaa.

– Miesten Superpesiksen loppuotteluun Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välillä tilanne ei vaikuta. Asia on varmistettu Sotkamon Jymyn ja tartuntatautiviranomaisten puolelta, Pitkäranta vahvistaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät