-15.4 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Ankkureiden D -pojilla erinomainen kausi

Ankkureiden pesisjunnutoiminnan positiivinen vire näkyi tällä kaudella myös D-pojissa.

Ikäluokista -06 ja -07 muodostuneissa joukkueissa pelasi yhteensä 22 poikaa, ja menestys oli lähes paras mahdollinen. Joukkueet muodostettiin ikäluokittain, mutta tarpeen mukaan pelaajia myös lainattiin puolin ja toisin joukkueiden välillä.

AA07: Etula Veikka, Herttola Valtteri, Hyytiäinen Matias, Isokangas Niilo, Kytölä Artturi, Mäntyniemi Jesse, Rantakangas Aleksi, Rantakangas Aatu, Takala Arttu, Tuomela Elmeri, Yli-Sikkilä Topias Valmennus: Rantakangas Tero ja Herttola Johannes.

AA-06 pelasi läntisen alueen kilpasarjaa. Aiempien vuosien perusteella tiedettiin, että Ankkurit ovat sarjan ennakkosuosikki, eikä joukkue lopulta antanut muille juurikaan mahdollisuuksia koko sarjassa.

MAINOS

Ainoastaan hopealle tullut SMJ onnistui ajoittain haastamaan Ankkureita. Kilpasarjan aluemestaruus siis AA06:lle.

Seuran täydellisen kauden kyseisessä ikäluokassa täydensi AA-07, joka pelasi puolestaan alueen pelisarjaa.

Poikien pelit käynnistyivät sarjan alusta alkaen hyvin ja lopulta joukkue marssi pelisarjan mestaruuteen häviämättä ainuttakaan ottelua koko kaudella.

Mestaruuden voittaminen molemmissa ikäluokan aluesarjoissa on seuran junioreilta poikkeuksellisen vahva suoritus.

Valtakunnalliset leirit peruuntuivat tältä poikkeuskaudelta, mutta D-ikäisten epävirallinen suomenmestaruus ratkaistiin valtakunnallisessa lopputurnauksessa Joensuussa.

Turnaukseen selvisi aluesarjojen perusteella kahdeksan parasta joukkuetta ja mukana oli siis myös AA-06. Ankkureiden alkulohko oli todella paha, sillä mukana oli mm. Sojy ja KPL, mutta Ankkurit pelasi erinomaisesti ja selvisi lohkovoittajana välieriin.

Välierissä vastaan asettui Tahko, joka tällä kertaa vei pidemmän korren tiukassa ja kuumassa ottelussa.

Ankkureiden parhaat paukut jäivät välierään, ja isäntäjoukkue Joma vei lopulta pronssit melko helposti. AA-06 oli siis kuitenkin ikäluokassaan Suomen neljänneksi paras joukkue, mikä on suorituksena mainio.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät