1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Koronavirustartuntojen määrässä kasvua

Juttu päivitetty klo 11.54

Sairaanhoitopiiri tiedottaa, että Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin perjantaina 9.10. viisi uutta koronatartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on tällä hetkellä 130. Sairaalahoidossa on neljä potilasta.

MAINOS

Uusista tartunnoista kaksi on ilmaantunut karanteenissa jo oleville ja kaksi liittyy Vaasan opiskelija-altistukseen.

Lisäksi FBC Remixin ja Seinäjoen Valaiden välisen salibandyottelun (QMax Arena la 3.10. klo 19) FBC Remixin pelaajalla on todettu koronatartunta ja hänet on asetettu eritykseen.

Molempien joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt sekä tuomarit ja toimitsijat on asetettu karanteeniin, yhteensä noin 60 henkilöä. Tiedottamisesta vastaa Seinäjoen Valaiden joukkueenjohtaja Matteus Markko, p. 0400 314 186.

Yleisön sairastumisriski on pieni. Ottelua seuranneita kehotetaan kuitenkin seuraamaan vointiaan ja ottamaan koronatulehdukseen viittaavien oireiden ilmaantuessa yhteyttä omaan terveyskeskukseen tai sen ollessa suljettuna maakunnalliseen Päivystysapuun 116 117.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 32 012. Eilen tutkittiin 776 näytettä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät