3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Koronatartunnat lisääntyivät eilen vain yhdellä!

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on nyt todettu 146 koronavirustartuntaa, eli tartuntojen määrä kasvoi eilen vain yhdellä uudella tautitapauksella. Tiedot selviävät sairaanhoitopiirin sivuilta.

Sairaalahoidossa on muutama potilas ja eilen testejä tehtiin 483 kappaletta. Kaikkiaan nyt on testattu 34788 henkilöä.

MAINOS

THL:n koronakartan mukaan Vimpelissä on ollut kaikkiaan 14 tartuntaa. Muissa Järvi-Pohjanmaan kunnissa ei ole ollut vähintään viittä tapausta, joten näiden määriä ei julkisteta. Maakunnassa Alavudella tartuntoja on todettu 12 ja Seinäjoella kaikkiaan 62 pandemian alusta alkaen.

THL:n koronakarttaan tiedot päivittyvät viiveellä, joten sen tiedot eivät aina ole ajantasaisia.

Päivitys klo 10.19:

Eilen todetun yhden uuden tartunnan jäljitystyö on vielä kesken.

Ilmaantuvuus on alueellamme 14 vuorokauden seurannassa 32,1/100 000 asukasta (65 tapausta) ja seitsemän vuorokauden seurannassa 13,5/100 000 asukasta (28 tapausta). Sairaanhoitopiirin tilastointi poikkeaa jonkin verran THL:n koronakartassa esiintyvistä luvuista.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki kokoontui eilen ja päivitti 7.10. antamiaan suosituksia valtioneuvoston 15.10. antamien uusien suosituksien mukaisesti. Suositukset julkaistaan sairaanhoitopiirin nettisivulla tämän päivän aikana.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät