MLL Soini tuo toimintaa korona-aikaan – lautapeli lahjoituksena jokaiseen lapsiperheeseen!

Mainos[adrotate banner="3"]

MLL Soini on lähtenyt tuomaan toimintaa ja mukavaa tekemistä paikkakunnan lapsiperheiden elämään myös näinä poikkeusaikoina, jolloin koronarajoitusten vuoksi on vaikeaa kokoontua isolla porukalla yhteen.

Yhdistyksen puheenjohtaja Marika Vähäsoini toteaa, että vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen ja näyttää sellaisena myös jatkuvan.

MAINOS

– Rajoitusten vuoksi emme ole pystyneet järjestämään mitään tapahtumaa, Vähäsoini harmittelee ja kertoo että tästä syystä yhdistys on päättänyt ilahduttaa lapsiperheitä lahjoittamalla jokaiseen kotiin perheen valitseman lautapelin yhteisten hetkien iloksi!

Ne soinilaiset perheet, jotka haluavat saada perheelleen pelin, tulee ilmoittaa yhteystietonsa Tarjalle viestillä 040 575 3984 tai sähköpostilla tarja.keskitalo@pp.inet.fi lokakuun loppuun mennessä.

– Sen jälkeen lähetämme sunnuntaina 1.11. jokaiselle yhteystietonsa ilmoittaneelle listan, josta voitte valita juuri teille sopivan pelin. Olemme keränneet listalle monenlaista ja useita vaihtoehtoja, eri-ikäiset lapset huomioiden.

Peli toimitetaan kotiovelle tai sen voi myös itse noutaa perhekahvilan tiloista sovittuna ajankohtana ennen joulua.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärvi esittää mittavia säästöjä, veroja ylös vain maltilla
Seuraava artikkeliKaksi uutta tartuntaa